9.2 /10

checkbox100% beveelt Electro World Van der Meulen aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Elsje

Goede elektronica winkel. Zeer snelle service!

Roos.

Heel prettig en duidelijke uitleg bij aankoop!! Gevolgd door snelle en correcte levering….!

C.W. Verhoef

Vriendelijke geholpen

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Prettige zaak, aardige mensen, goede service.

Jacqueline Richter

Zeer goede service. Duidelijke antwoorden op vragen over een droger die niet meer goed functioneerd. Goed bereikbaar per telefoon. Snelle reacties en goede adviezen

Catharina

SterSterSterSterLege ster

Goede service aardige mensen

Hans en Brigit

Zeer fijn geholpen in de zaak. De gekochte inbouw koel/vries combinatie is daarna keurig bezorgd en ingebouwd.

Krekel

Prettige mensen, prettige prijzen, prettige service.

komt afspraken na Goede voorlichting, goede prijs kwaliteit

Louise Vischjager

Een hele goede en vriendelijke firma,niets is te gek voor ze,denken heel goed mee met de klant.

Angela

In de winkel ben ik naar tevredenheid geïnformeerd over mijn aankopen. De bestelde spullen zijn vlot en punctueel geleverd en geïnstalleerd. Medewerkers vriendelijk en kundig.

Maarten Leunk

Zeer deskundig en uitermate klantgericht.

A.Th. Posthumus Meyjes

Vriendelijk en vakkundig

trouwe klant

Fijne winkel, goede service, deskundige mensen

Jacqueline Bouter

Een bedrijf dat snel contact met je opneemt, op korte termijn al met je kan afspreken en zowel bij het opmeten (voor de vaatwasser) als het plaatsen zeer bekwaam, vriendelijk en professioneel personeel inzet. Er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd en met de klant overlegd. TOP!

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Van der Meulen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Van der Meulen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 23 mei 2018

Electro World Van der Meulen

Electro World van der Meulen is dé specialist op het gebied van TV-Audio apparatuur, huishoudelijke apparatuur en inbouwapparatuur. Voor advies over uw apparatuur kunt u terecht in de winkel en de showroom of komt onze adviseur bij u thuis. Onze monteurs zijn opgeleid en gespecialiseerd in het installeren van alle apparatuur. Dat varieert van het inbouwen van een vaatwasser, het aanleggen van een audio-installatie tot het installeren van een TV met alle daarbij behorende aansluitingen en instellingen. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten en kiezen daarom bewust voor een service gerichte dienstverlening. Daarbij zoeken we naar geschikte apparatuur en oplossingen. Ook na de verkoop gaat deze relatie verder. Bij storingen, vragen of problemen staat onze technische dienst voor u klaar. Ons team bestaat uit vaste medewerkers die al lange tijd bij ons in dienst zijn. Niet elke keer een nieuw gezicht voor onze klanten, maar vertrouwde mensen die bij naam gekend worden.

Brinkstraat 29

3741AM Baarn

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Elsje

Goede elektronica winkel. Zeer snelle service!

Roos.

C.W. Verhoef

Vriendelijke geholpen

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Prettige zaak, aardige mensen, goede service.

Jacqueline Richter

Catharina

SterSterSterSterLege ster

Goede service aardige mensen

Hans en Brigit

Krekel

Prettige mensen, prettige prijzen, prettige service.

komt afspraken na Goede voorlichting, goede prijs kwaliteit

Louise Vischjager

Angela

Maarten Leunk

Zeer deskundig en uitermate klantgericht.

A.Th. Posthumus Meyjes

Vriendelijk en vakkundig