Mirjam
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van Dijk Reeuwijk aan!
100% beveelt Electro World van Dijk Reeuwijk aan!
Ik vind perfect
Reactie op reparatie verzoek was snel en duidelijk.
Ik vind het een aardige en mooie zaak .Ik werd goed geholpen .
Die dag was de service goed
everything was done correctly, thank you.
Goed advies. Komt afspraken na. Kortom de firma Van Dijk heeft bij ons de gunfactor.
Professioneel , terzake kundig en vriendelijk
Vriendelijk personeel,bezorging netjes op tijd afgeleverd. Kom zeker terug. Voordelige prijs, goedkoper dan elders.
Gedoe uitleg on de winkel maar belangrijker nog een goed uitleg bij de installatie. Zeker als het even niet standaard is dan wordt er toch alle tijd voorgenomen om het uit te zoeken en goed geïnstalleerd achter te laten. Top medewerkers en gedienstige monteurs.
Goede heldere deskundige en klantvriendelijke service!
vriendelijk, verstand van zaken
In 1 woord perfect
Zeer goed
Zeer goede service Reparatie goed uitgevoerd Door iemand die weet waar hij het over heb Waren wij echt naar op zoek Betrouwbaar bedrijf
Electro World van Dijk Reeuwijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Dijk Reeuwijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Dijk Reeuwijk
Van Heuven Goedhartstraat 35
2811BT Reeuwijk
Ik vind perfect
Reactie op reparatie verzoek was snel en duidelijk.
Ik vind het een aardige en mooie zaak .Ik werd goed geholpen .
Die dag was de service goed
everything was done correctly, thank you.
Professioneel , terzake kundig en vriendelijk
Goede heldere deskundige en klantvriendelijke service!
vriendelijk, verstand van zaken
In 1 woord perfect