Marijke
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van Dijk Reeuwijk aan!
100% beveelt Electro World van Dijk Reeuwijk aan!
prettige communicatie, snel en goed geholpen
Punctueel
Goed ,duidelijk en vriendelijk geholpen
Zoals altijd weer een super snelle service en onze vaatwasser vakkundig gerepareerd
Prettig, snel en heel goed geholpen aan de telefoon en door de technicus die langs kwam.
Nette behandeling en goede service dicht bij huis.
Netjes en degelijk!
Vriendelijk, vakkundig en snelle service!
Prima en snel
We werden netjes geholpen en goede service
Goede service in de winkel, ook bij levering en plaatsen
Prettige winkel, fijn personeel.kortom ben blij met jullie.
Electro World van Dijk Reeuwijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Dijk Reeuwijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Dijk Reeuwijk
Van Heuven Goedhartstraat 35
2811BT Reeuwijk
prettige communicatie, snel en goed geholpen
Punctueel
Goed ,duidelijk en vriendelijk geholpen
Nette behandeling en goede service dicht bij huis.
Netjes en degelijk!
Vriendelijk, vakkundig en snelle service!
Prima en snel
We werden netjes geholpen en goede service
Goede service in de winkel, ook bij levering en plaatsen
Prettige winkel, fijn personeel.kortom ben blij met jullie.
Electro World van Dijk Reeuwijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Dijk Reeuwijk