Zeer goede service, zowel in de winkel als tijdens de bezorging.
Alles prima.
Janssen
Zeer vriendelijk en kundig personeel. Is een hele verbetering ten opzichte van de vroegere winkel solutions. Hier wordt je wel goed geholpen. De bezorging en installatie is super geregeld. Ook hun...Zeer vriendelijk en kundig personeel. Is een hele verbetering ten opzichte van de vroegere winkel solutions. Hier wordt je wel goed geholpen. De bezorging en installatie is super geregeld. Ook hun eigen technische dienst die ik nodig had voor een defect apparaat is zeer deskundig.
Eindelijk een verkoopadviseur die meedenkt met technische vragen van de klant. Hulde!
H.I.Baptiste
De samenwerking tussen Solutions en van Dijk is mij al jaren bekend. In de loop der jaren alhier twee TV's en nu een Bosch wasautomaat gekocht. De voorlichting --- service--- en naservice heeft...De samenwerking tussen Solutions en van Dijk is mij al jaren bekend. In de loop der jaren alhier twee TV's en nu een Bosch wasautomaat gekocht. De voorlichting --- service--- en naservice heeft altijd voldaan aan mijn verwachtingen! Het personeel zoekt altijd naar een oplossing en mijn grootste bewondering was dat een verkoper zelfs bij ons thuis kwam om onze situatie zich eigen te maken waardoor wij onze beste keus hebben kunnen maken.CHAPEAU!!! De bezorgers, telefonisten en uitvoerders zijn zeer voorkomend en komen bij ons over als zeer deskundig en wat men niet weet wordt direct nagetrokken. Ga zo door !!
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Gevarieerde collectie artikelen in de winkel aanwezig.