Peijnenburg Vught
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van Hattum aan!
Good service
goede service
Electro van hattum is n goeie winkel met fijne aardige mensen de service is meer dan goed n echte aanrader
vanwege zieke monteur, de ter reparatie aangeboden elektra meegenomen en op de vrijdag voor carnaval nog komen terugbrengen. dat is pas service!
Goede service in eigen plaats
Afspraken na komen duidelijk uitleggen
Open en duidelijk over materiaal en diensten
Fijn personeel in de winkel. Met name Patrick.
goede service zit wel verschil in wie je helpt
Goed advies bij aankoop
Een goed bedrijf klantvriendelijk
Altijd vriendelijk.Goede uitleg en zoeken met je mee naar de beste oplossing.
Aardig personeel heel behulpzaam en goede service
Electro World Van Hattum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Hattum heeft de volgende resultaten bereikt:
Good service
goede service
Goede service in eigen plaats
Afspraken na komen duidelijk uitleggen
Open en duidelijk over materiaal en diensten
Fijn personeel in de winkel. Met name Patrick.
goede service zit wel verschil in wie je helpt
Goed advies bij aankoop
Een goed bedrijf klantvriendelijk
Altijd vriendelijk.Goede uitleg en zoeken met je mee naar de beste oplossing.
Aardig personeel heel behulpzaam en goede service
Electro World Van Hattum heeft de volgende resultaten bereikt: