- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World van Kan Brunssum aan!
99% beveelt Electro World van Kan Brunssum aan!
Klant vriendelijk,goede uitleg
Vriendelijk en behulpzaam personeel en alles correct geregeld.
Vandaag 2 nette jongelui ontvangen om een een inductie-fornuis te plaatsen. Zeer beleefd en vakkundig personeel bij Van Kan in Brunssum. Eén van de jongens kwam uit Litouwen en we spraken gelukkig genoeg Engels om elkaar te begrijpen. Dacht er te laat aan - maar wilde hem met een vertaalapp in het Litouws bedanken, Gebruiken de app ook altijd bij familie of kennissen die een andere taal spreken. Dus dat dan maar tot een volgende keer. Samengevat: geen ander woord voor deze service en bezoek: SUPER.
Topwinkelier met ruime ervaring.
Top
Super servies dik tevreden.
Artikel werd op initiatief van jullie medewerker netjes bij ons thuis bezorgd.
Heel prettige zaak met vriendelijke mensen, deskundige advisering en duidelijke uitleg bij de installatie. Uit ervaring weet ik dat ook de service na aankoop optimaal is.
Klantvriendelijk, behulpzaam (beide monteurs), prima kostenverhouding, (wasmachine inmiddels € 100,00 duurder)
Een geweldige winkel. Klantvriendelijk,zeggen niet te veel en niet te weinig. Verstand van zaken. Goede service met een vleugje humor. En ze doen alles voor €39,95
Super vriendelijk personeel die erg behulpzaam zijn en verstand van zaken hebben
Correct en goed geholpen.
Behulpzaam en klantvriendelijk
Goeie kwaliteit spullen en vriendelijke medewerkers super service
Electro World van Kan Brunssum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Kan Brunssum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Kan Brunssum
Kerkstraat 258
6441BL Brunssum
Klant vriendelijk,goede uitleg
Vriendelijk en behulpzaam personeel en alles correct geregeld.
Topwinkelier met ruime ervaring.
Top
Super servies dik tevreden.
Artikel werd op initiatief van jullie medewerker netjes bij ons thuis bezorgd.
Correct en goed geholpen.
Behulpzaam en klantvriendelijk
Goeie kwaliteit spullen en vriendelijke medewerkers super service