Vriendelijk personeel, snelle levering , goede uitleg. Super winkel
Andre Kusters
Wij zijn al vele jaren klant bij Van Kan en nog steeds erg tevreden.
Sharon
Geholpen door een zeer vriendelijke en deskundige meneer. De keuze voor de nieuwe droger was snel gemaakt. Ze hebben alle ruimte om hem op een gewenst tijdstip te komen brengen. Goede garantie, ik...Geholpen door een zeer vriendelijke en deskundige meneer. De keuze voor de nieuwe droger was snel gemaakt. Ze hebben alle ruimte om hem op een gewenst tijdstip te komen brengen. Goede garantie, ik zeg topbedrijf!
Zeer tevreden klant
Heel vakkundig advies, heel klant vriendelijk , hele snelle levering. Een wel verdiende dikke pluim voor deze winkel. Kom er steeds weer terug.
Ivo va Wijhe
Betrof reparatie service aan huis voor TV. Keurig volgens afspraak. Schappelijke onderzoekskosten. Eerlijk advies! (dure reparatie afgeraden en advies om toch een nieuwe tv aan...Betrof reparatie service aan huis voor TV. Keurig volgens afspraak. Schappelijke onderzoekskosten. Eerlijk advies! (dure reparatie afgeraden en advies om toch een nieuwe tv aan te schaffen!) Vriendelijk contact. Assortiment beoordeeld op basis van website.
Goede verkoop in winkel, prettige en deskundig geholpen. Aflevering volgens afspraak. Hier ook zeer vriendelijk en service gerichte personen. Pluim ook voor deze mannen. Bedankt
Al meerdere jaren klant bij van Kan. Tot nu toe nog altijd uiterst tevreden. Een bedrijf waar klant koning is, een bedrijf wat met de klant meedenkt, niks te veel is. Kunnen grote ondernemingen zich...Al meerdere jaren klant bij van Kan. Tot nu toe nog altijd uiterst tevreden. Een bedrijf waar klant koning is, een bedrijf wat met de klant meedenkt, niks te veel is. Kunnen grote ondernemingen zich een voorbeeld aan nemen ook mbt prijs. Klant voelt zich thuis in dit bedrijf. Een advies ga zo door