Ben
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
96% beveelt Electro World van Rij aan!
Klantgericht
prima , beleefd en belangstellend .
Je wordt vakkundig en vriendelijk geholpe3n
Perfect! oma van 102 had een nieuwe wasmachine nodig en dat is super snel geleverd en aangesloten.hartrlijk dank ! Oma is er erg blij mee.gr
Staan je netjes te woord. Hebben veel kennis van zaken en de dingen die ze niet weten zoeken ze gelijk voor je uit. Service is prima.
De spullen van Van Rij, maakte ons blij. Prima zaak, altijd raak!
Alles is goed geregeld
Snelle levering, goede service. ruime keuze van apparatuur.
Goede service en inbouw ijskast vakkundig uitgevoerd
Prima service, kwam precies volgens afspraak.
Vaatwasser werd netjes gemonteerd
makkelijke website, keurig bezorgd
Vriendelijk Behulpzaam
Mooie prijs, concurrerend met ander aanbieders
Electro World van Rij verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Rij heeft de volgende resultaten bereikt:
Klantgericht
prima , beleefd en belangstellend .
Je wordt vakkundig en vriendelijk geholpe3n
De spullen van Van Rij, maakte ons blij. Prima zaak, altijd raak!
Alles is goed geregeld
Snelle levering, goede service. ruime keuze van apparatuur.
Goede service en inbouw ijskast vakkundig uitgevoerd
Prima service, kwam precies volgens afspraak.
Vaatwasser werd netjes gemonteerd
makkelijke website, keurig bezorgd