9 /10

checkbox99% beveelt Electro World van Rij aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

C van der Pol

Goede service

Arie Kostman

Heeft geduld ook aan de telefoon daarna snel geholpen in de winkel

Robert

Goed geholpen door verkopers en vaktechnische monteurs die de nieuwe tv naar volle tevredenheid hebben geïnstalleerd.

Tiny

Online stofzuiger uitgezocht, er stonden duidelijke reviews bij om tot een goede koop te beslissen. Werd na enkele dagen netjes thuis bezorgd. Dik tevreden!

Sander

Top service bezorging op mooie tijden

Zonneveld

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk personeel en goede bezorging en installatie van mijn televisie.

SterSterSterSterLege ster

Persoonlijk advies is prettig. Klantvriendelijk Ik vind de prijzen wel aanzienlijk hoger, zouden beter mee moeten bewegen. Bij de aflevering van de wasdroger en wasmachine vond ik het niet prettig dat er een leerling bij was die nog moest leren sjouwen. Dat moet niet bij klanten gebeuren. De muren waren net gestuukt en daarom heb ik gezegd dat ik niet wil dat hij het ging doen. Je kunt beter oefenen in het trappenhuis van een flatgebouw,

Andre Langeveld

Etjes geholpen en de extra haal en breng service is fantastisch. Na plaatsing krijg je nog een duidelijke uitleg van ze. Heel tevreden.

Ron Kievit

Goede service. Dat de levertijd wat langer was, had te maken met aanleveren vanuit Liebherr

T Ketting

Zeer tevreden Ik was ‘s middags om half vijf in de winkel omdat koel/vries combinatie van ons moeder stuks was gegaan En om kwart over vijf de zelfde dag werd er een nieuwe geleverd bij ons moeder Super

Prettig geholpen

maarten van der zwan

goeie cervice

W freeze

Prettig geholpen en snelle levering Jammer dat jullie de beschadiging van de muur niet hebben doorgegeven hebben begrip dat de droger zwaar is en werken het wel bij maar zouden het prettiger vinden als het wordt doorgegeven.

Joke De schepper de wever

Super netjes geholpen en de jongens die hem kwam installeren waren super vriendelijk

Shan

Aankoop, bezorging en Installatie ging heel goed. Ben zeer tevreden!

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World van Rij verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World van Rij heeft de volgende resultaten bereikt:

Sander

Top service bezorging op mooie tijden

Zonneveld

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk personeel en goede bezorging en installatie van mijn televisie.

Andre Langeveld

goeie cervice

W freeze

Joke De schepper de wever

Shan

Aankoop, bezorging en Installatie ging heel goed. Ben zeer tevreden!

Electro World van Rij heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10