T.B.
Altijd behulpzaam om samen een probleem proberen op te lossen. Voorbeeld er was geen internet kabel van 5m beschikbaar in de winkel daarom de oude kabel hersteld zonder kosten.
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Verberkt aan!
Kennis van zaken, klantvriendelijk & servicegericht!
Vriendelijk en behulpzaam
keurig geholpen door deskundige mensen
SUPERSERVICE
Vlotte bediening, nette service, doen bijna nergens moeilijk over
Fijne service
Goed advies, goede en snelle service en afspraken worden goed nagekomen
Mooie winkel, mooi assortiment
Fijne en duidelijke uitleg.
goede service vriendelijk goede uitleg
Heb jammer genoeg 3 keer moeten bellen omdat ik niet terug gebeld werd voor een klein probleempje met de tv. Verder alles goed opgelost.
Heel veel goeden
Fijne winkel, altimeter vriendelijk,
Keurige winkel en aardige verkopers
Electro World Verberkt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Verberkt heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Verberkt
Helmondsestraat 21
5761CP Bakel
Kennis van zaken, klantvriendelijk & servicegericht!
Vriendelijk en behulpzaam
keurig geholpen door deskundige mensen
SUPERSERVICE
Vlotte bediening, nette service, doen bijna nergens moeilijk over
Fijne service
Goed advies, goede en snelle service en afspraken worden goed nagekomen
Mooie winkel, mooi assortiment
Fijne en duidelijke uitleg.
goede service vriendelijk goede uitleg
Heel veel goeden