Electro World Verlinde is voor ons de zaak waar wij onze electrozaken etc. kopen . Is bij ons in de buurt en gekend in Terneuzen. Prima verkoopgesprek en uitstekende service.
Bram
Goede service deskundig en levering zoals beloods op afgesproken tijd
Na 1e contact is er niet teruggebeld Na bestellen waren er wat communicatie problemen. Meneer Verlinde heeft het netjes opgelost en het apparaat bij mij thuis afgeleverd. Met...Na 1e contact is er niet teruggebeld Na bestellen waren er wat communicatie problemen. Meneer Verlinde heeft het netjes opgelost en het apparaat bij mij thuis afgeleverd. Met dank
A.Willemsen
Vriendelijke ontvangst. tijdens wachten een kopje koffie aangeboden en een goede en snelle afhandeling van mijn aankoop.
W H van der Hooft
Nadat een extern bedrijf schade had veroorzaakt heb ik Verlinde gebeld en de situatie uitgelegd, dezelfde dag hebben ze mijn tv opgehaald en een vervangende tv geplaats, schade rapport...Nadat een extern bedrijf schade had veroorzaakt heb ik Verlinde gebeld en de situatie uitgelegd, dezelfde dag hebben ze mijn tv opgehaald en een vervangende tv geplaats, schade rapport ontvangen en besloten om een nieuwe tv te kopen. Binnen een week was de tv geplaatst . Vriendelijk personeel en mij goed uitgelegd over de gang van zaken. Erg tevreden.
MichielT
Goede zaak waar je afspraken mee kan maken. En de installatie van in jouw apparaten gebeurt vakkundig.
Mijn tv is stuk en heb tot mijn nieuwe tv er is een bruikleen tv gekregen en ben goed geholpen