- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Visser aan!
Top en snel geholpen!
Nette bediening en kreeg het artikel netjes mee in een draagtas top
Goeie service. Ik heb hier een, wasmachine, droger, robotstofzuiger, steelstofzuiger, tv + beugel, soundbar + beugel, airfryer, koffiezetapparaat, koelkast en een vriezer. binnen 45 minuten stond alles aangesloten binnen en werkend! 11 van de 10 voor mij.
top
Vriendelijk personeel. Lang moeten wachten op onze televisie door leveringsproblemen, maar personeel heeft er alle moeite voor gedaan. Uiteindelijk paste de tv niet in mijn auto en toen hebben ze de tv gelijk thuisbezorgd.
het is een goede zaak klantvriendelijk
Prima geholpen, aankoop was steelstofzuiger van bosch werkt zeker zo goed als onze normale Miele stofzuiger, was hierover verbaasd dat steelstofzuiger zo goed zijn werk doet
Klantvriendelijk
Het werd snel en goed verpakt geleverd
100% service
De airfrayer snel en goed gekregen
Betrokken , klantvriendelijk.
Snelle afhandeling van de bestelling. Goed geïnformeerd.
Zeer vakkundige service snelle levering echt nog een winkel zoals het hoort te zijn top
Electro World Visser verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Visser heeft de volgende resultaten bereikt:
Het werd snel en goed verpakt geleverd
100% service
De airfrayer snel en goed gekregen
Betrokken , klantvriendelijk.
Snelle afhandeling van de bestelling. Goed geïnformeerd.
Electro World Visser heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Visser