Judith de Jong
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
Correct, vlot en servicegericht
Snelle levering klant vriendelijk
Nemen de tijd. Spelen in op je vraag
Het winkelen in de zaak was zeer prettig vriendelijk personeel en ik werd goed geholpen. Ook het afleveren van mijn spullen is snel en vlot verlopen.
Keurig personeel, goede uitleg
Gewoon goed zoals het hoort te zijn ! en....afspraak is afspraak !
Goede voorlichting bij aankoop Perfecte installatie aankoop door een sympathieke vakman
Deskundige voorlichting en uitstekende service
Fijne winkel. Lekker lokaal. Goede service. Vriendelijk personeel.
Heel fijn bedrijf,al aardig wat gekocht,nog nooit problemen mee gehad. Heel aardige verkoper en verkoopster,ook de bezorgers erg netjes en attent. Goed assortiment. Kortom een aanrader.
netjes geleverd!
Goed geholpen in de winkel. Al de volgende dag bezorging en snelle installatie.
Netjes geholpen, vriendelijk, duidelijk. Prima prijs en goede service/montage.
Keurig geholpen en goed geïnformeerd
Electro World Vogel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Vogel heeft de volgende resultaten bereikt:
Correct, vlot en servicegericht
Snelle levering klant vriendelijk
Nemen de tijd. Spelen in op je vraag
Keurig personeel, goede uitleg
Gewoon goed zoals het hoort te zijn ! en....afspraak is afspraak !
Deskundige voorlichting en uitstekende service
Fijne winkel. Lekker lokaal. Goede service. Vriendelijk personeel.
netjes geleverd!
Goed geholpen in de winkel. Al de volgende dag bezorging en snelle installatie.
Netjes geholpen, vriendelijk, duidelijk. Prima prijs en goede service/montage.
Keurig geholpen en goed geïnformeerd
Electro World Vogel heeft de volgende resultaten bereikt: