A.J. van Werkhoven - Leerlooierij 45 - 2993 CE Barendrecht

Prima zaak om al uw spullen te kopen. Ik kom er al enkele jaren, heb een scheerapparaat - een Miele stofzuiger - een 3 delige Giga telefoonset - een Miele wasmachine en nu als laatste voorlopig een... Prima zaak om al uw spullen te kopen. Ik kom er al enkele jaren, heb een scheerapparaat - een Miele stofzuiger - een 3 delige Giga telefoonset - een Miele wasmachine en nu als laatste voorlopig een LED t.v. gekocht. Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden - heel vriendelijk en zeer deskundig personeel.

Groenendijk

Winkel met veel keuze. Keurig, kundig en heel leuk personeel.

Jenny Kuup

Fijne zaak, Ik koop hier al meer dan 50 jaar

Ik vind het een fijne zaak en ze staan open voor kritiek qua prijs als iets elders goedkoper is. Ze staan open voor onderhandeling over de prijs.

Marja Kommené

Hier vind je nog de klantvriendelijkheid. Ik was weliswaar op dat moment de enige klant maar werd fijn geholpen.
Qua budget en prijs had ik weinig keus. De verkoper komt heel betrouwbaar en...
Qua budget en prijs had ik weinig keus. De verkoper komt heel betrouwbaar en vakkundig over.
Met dit soort aankopen ben ik niet van online kopen. Ik wil advies en het product kunnen zien. Ik zou hier zeker terug gaan.

martin lukus

Goede service en klant vriendelijk

Fijne overzichtelijke winkel. Ik ben al jaren klant van Vogel.
Vooral vanwege de service bij reparatie problemen.

Gort

Goed en klantvriendelijk een dikke 10