Gewenst apparaat is op tijd geleverd en aangesloten.

K. Krah

Goede uitleg over product, vriendelijke en deskundige medewerkers.

Wij werden goed geholpen in de winkel,na 2 dagen werd de Tv. gebracht,werd netjes aangesloten en ze zorgde ervoor dat het humax kastje contact maakte met de tv zodat we maar 1 afstand bediening... Wij werden goed geholpen in de winkel,na 2 dagen werd de Tv. gebracht,werd netjes aangesloten en ze zorgde ervoor dat het humax kastje contact maakte met de tv zodat we maar 1 afstand bediening nodig hebben,daarna nog even uitleg over de afstandbediening,en kregen de melding als er wat is of niet snapte dat we konden bellen en dan zou degene die ons hielp langs komen.
TOP SERVICE!

bas van prooijen

Correct geholpen

Hawoba

Fijn geholpen en goed advies gekregen. Is voor mij normaal omdat ik reeds meerdere artikelen in deze winkel heb gekocht in het verleden.

Stichting Huis Distinto

Prettige kennismaking en uitstekend geholpen.

D.P.Drop

Na aankoop van de Nieuwe q led tv. van Samsung werden wij verrast met een geweldig beeld. Ook heeft men gezorgd voor een aansluiting voor een koptelefoon voor mij met een gehoorapparaat, zodat ik... Na aankoop van de Nieuwe q led tv. van Samsung werden wij verrast met een geweldig beeld. Ook heeft men gezorgd voor een aansluiting voor een koptelefoon voor mij met een gehoorapparaat, zodat ik onafhankelijk met mijn vrouw het geluid kan regelen. Wij zijn uiterst tevreden en geven een geweldig compliment aan de medewerkers voor de verleende service.

J Hofman

Snelle en goede service

Hans v Zaltbommel

Goed ben fijn geholpen door Robert

Schouten

Super geholpen in de winkel, heel deskundig,