Alyda ter haar
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Weterings Den Dolder aan!
100% beveelt Electro World Weterings Den Dolder aan!
Goede service. Netjes geholpen en te woord gestaan
Klantvriendelijk en gericht op hetgeen je aangeeft.
Klantgerichte vriendelijke mensen met goede kennis van zaken.
Personlijk contact, altijd bereid om te helpen en adviseren, met humor en geduld. Service dus. Zeer waardevol in deze tijden!
Goede plezierige service
Vakmanschap
Goed geholpen, snelle service. Uitleg voldoende. Wasmachine kon op vrij korte termijn bezorgd en aangesloten worden
Oké
Vriendelijk te woord gestaan, goed voorgelicht, keurige installatie.
Ontzettend goede service, zeer snelle levering! En heb je een probleem: zij lossen het voor jou op. Ik zou iedereen Electroworld aanbevelen.
Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur en zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Absolute aanrader!
goed personeel uitleg over de producten die je wil aanschaffen
Mooie winkel, deskundig en vriendelijk personeel, goede service.
Het is een TOP winkel. Ik kom al mijn hele leven in deze winkel.
Goed geholpen ook toen alles langer duurde dan gemeld en uiteindelijk geplaatst de vaatwasser.
Electro World Weterings Den Dolder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Weterings Den Dolder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Weterings Den Dolder
Pleineslaan 14
3734 EN Den Dolder
Goede service. Netjes geholpen en te woord gestaan
Klantvriendelijk en gericht op hetgeen je aangeeft.
Klantgerichte vriendelijke mensen met goede kennis van zaken.
Goede plezierige service
Vakmanschap
Oké
Vriendelijk te woord gestaan, goed voorgelicht, keurige installatie.
goed personeel uitleg over de producten die je wil aanschaffen
Mooie winkel, deskundig en vriendelijk personeel, goede service.
Het is een TOP winkel. Ik kom al mijn hele leven in deze winkel.
Electro World Weterings Den Dolder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Weterings Den Dolder