J.L
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Weterings Hoevelaken aan!
100% beveelt Electro World Weterings Hoevelaken aan!
Je krijgt er goede voorlichting over een product wat je wil kopen.
Nette, vlotte bediening en duidelijke uitleg.
klantvriendelijk
Fijn geholpen
Prima service
Heel fijn geholpen!
Vriendelijk personeel. Goed advies. Wat ze beloven komen ze na. Hulp als dat nodig is. Kortom: superwinkel.
Prima winkel
Klant vriendelijke bediening, nemen de tijd om vragen of onduidelijkheden goed te verwoorden / uit teleggen.
Fijne ontvangst. Altijd beleefd en de producten goed uitleggen als je er om vraagt.
Vriendelijk en komen afspraken na. Alles perfect geregeld.
Goede voorlichting aan de klant en niet opdringerig .
mooie zaak goede service en erg klantvriendelijk ,als je wat koopt wordt het goed uitgelegd.
Fijn personeel, snelle levering, helemaal volgens afspraak
Goed advies, vriendelijke en deskundige medewerkers. Werken zorgvuldig en netjes.
Electro World Weterings Hoevelaken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Weterings Hoevelaken heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Weterings Hoevelaken
Westerdorpsstraat 20
3871AX Hoevelaken
Je krijgt er goede voorlichting over een product wat je wil kopen.
Nette, vlotte bediening en duidelijke uitleg.
klantvriendelijk
Fijn geholpen
Prima service
Heel fijn geholpen!
Prima winkel
Vriendelijk en komen afspraken na. Alles perfect geregeld.
Goede voorlichting aan de klant en niet opdringerig .
Fijn personeel, snelle levering, helemaal volgens afspraak
Electro World Weterings Hoevelaken heeft de volgende resultaten bereikt: