Martin

Goed meegedacht, heeft eerst een aantal apparaten laten vergelijken, daarna goede aankoop gedaan.

M Feenstra

Goed advies en plaatsing volgens afspraak

Westein

Prima geholpen

Cees Hoogvliet

Smiddags een belletje gegeven of ze open waren en in deze corona tijd nog thuis assisteren met inbouw vaatwasser. Telefonisch al keurig advies gekregen om het e.e.a. alvast op te meten. In de winkel... Smiddags een belletje gegeven of ze open waren en in deze corona tijd nog thuis assisteren met inbouw vaatwasser. Telefonisch al keurig advies gekregen om het e.e.a. alvast op te meten. In de winkel top geholpen door Arjan Molenaar. Zeer kundig met info over welke mogelijkheden er zijn en wat de consequenties van die keuzes zijn. Uiteindelijk gekozen voor een mooie Miele vaatwasser met langere levensduur waardoor in alsnog goedkoop uit ben :-) Thanks!!! Morgen al leveren en inbouwen, dat noem ik service.

MB

Ik vind het jammer dat filialen tegenwoordig niet een minimale voorraad meer hebben, hierdoor krijg je dat consumenten online gaan shoppen en de winkels geen klanten meer overhouden. Dit is niet... Ik vind het jammer dat filialen tegenwoordig niet een minimale voorraad meer hebben, hierdoor krijg je dat consumenten online gaan shoppen en de winkels geen klanten meer overhouden. Dit is niet allen bij Electroworld maar bij alle Electronicazaken het geval. Ik vind het inmiddels dan ook niet vreemd dat de ene na de andere winkel uit het straatbeeld verdwijnt. Je wordt als consument haast gedwongen om online te shoppen.

Catharina Stolk

Snel. Vriendelijke mensen. Goede service

P.v.d.Brink

Led tv gekocht, bleek fabriekfout in te zitten na tel contact perfect afgehandeld op zeer kort termijn
Prima bereidwillige medewerkers

E. van Berkel

Goed geholpen via telefoon, goed advies en plaatsing zonder problemen.

Zuurman

Vandaag besteld en op dezelfde dag thuis bezorgd.