Je wordt proffesioneel geholpen, prettige omgang met de verkopers Komen hun afspraken na.
Hans van Geffen
In de winkel goed en vriendelijk personeel wat alles goed kan uitleggen. Ook het personeel wat de tv installeert zijn vakmensen
Gasthoeve de drie eiken
Deskundig personeel, snelle service
Marja de Wild
Wat je ook koopt bij Wim vd Broek, er wordt altijd goed uitleg gegeven van t product. De service is daardoor optimaal, men heeft ook tijd en aandacht voor de klant. Apparatuur wordt desnoods thuis...Wat je ook koopt bij Wim vd Broek, er wordt altijd goed uitleg gegeven van t product. De service is daardoor optimaal, men heeft ook tijd en aandacht voor de klant. Apparatuur wordt desnoods thuis afgeleverd, en men gaat pas weg als alles naar wens werkt. Ik ben een super tevreden klant, en adviseer iedereen om bij de Firma vd Broek te gaan winkelen.
De groot
Wij vinden het een hele fijne winkel je wordt er heel goed geholpen
Harrie
Gewoon goede uitleg geen onzin, eerlijk en betrouwbaar.
Tevreden klant uit Veghel
Top bedrijf. Na invullen reparatieverzoek werd ik nog voor opening van de winkel teruggebeld met advies. Eind van de middag in winkel nieuwe afzuigkap uitgezocht. Heel vakkundig geholpen.
Geerts
Altijd een fijne dag vandaag nog even geduld llplllrĺlĺllllp
Biermann
Je wordt snel en netjes behandeld.
Leuke en makkelijke medewerkers. Die je begrijpen en in gewone taal spreken.