9.1 /10

checkbox100% beveelt Electro World Wim v.d. Broek aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Jan de Jong

Prima zaak. Personeel neemt alle tijd voor je en blijft je ook na aankoop met raad en daad bijstaan

Ton Nuijen

Zeer correct en voor ons alles heel duidelijk.

Betty Schaper

Goede service

Toon Kanters

goede uitleg , goede installateur

Ralph en Marlien Beelenkamp uit Veghel

Supergoed, en met klantvriendelijkheid, en verstand van zaken door Paul geholpen. SUPER.

Jan Biemans

Goede service en uitleg van de medewerkers

prettig personeel en alles loopt volgens afspraak

Clg Rovers

SterSterSterSterLege ster

Je wordt er fijn geholpen.

Ricky

Klant vriendelijk

Alex Maas

Ik vind dat ze een zeer goede service hebben en ze helpen je ook met alle vragen. Ook in de mail! Personeel is ook heel vriendelijk.

Marcel

Super fijne mensen altijd vriendelijk en goede uitleg

M.Vos

Een goed bedrijf met deskundige mensen. Klantvriendelijk. Dat is de kracht van deze winkel. Gaar zo door.

Gerry

SterSterSterSterLege ster

Fijn, deskundig personeel, goede service, soms langer wachten omdat het bijna altijd druk is. ( ook een goed teken

Ad van Zon

goed advies en klantvriendelijk

Jeff

Goede expertise, toelevering en vriendelijke bezorgers die wasmachine top hebben neer gezet

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Wim v.d. Broek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Wim v.d. Broek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 13 september 2020

Electro World Wim v.d. Broek

Electro World Wim van den Broek is voor veel klanten al ruim 40 jaar een begrip! Naast onze winkel hebben wij ook een bezorg- en installatieservice en beschikken wij over een eigen reparatieafdeling en witgoedmonteur aan huis! Wij repareren ook elders gekochte producten en nemen graag de service over! Met een team van 15 personen zijn wij dagelijks in de weer voor onze klanten. Service, vakmanschap, productkennis en ervaring zijn onze belangrijkste troef. De allernieuwste innovaties vindt u in onze winkel, van Oled 4K tv tot Smart wasmachines. Op computergebied vindt u in onze winkel het complete Vobis assortiment. De bekende merken zijn bij ons te vinden. Wim vd Broek is officieel dealer van de betere merken: Loewe, LG, Panasonic, Sony, Samsung, NAD, Cambridge Audio, HEOS by Denon, Sonos, Miele, AEG, Bosch, Liebherr, etc. Een uitgebalanceerd merkenpakket waar wij volledig achterstaan. Doordat Electro World internationaal samenwerkt met meer dan 11.000 winkels kunnen wij niet alleen service maar ook een scherpe prijs bieden. Met een bezoek aan onze winkel met ruime gratis parkeergelegenheid willen wij ook u overtuigen van onze kracht! Graag tot ziens in onze winkel in Boekel, de Brabantse koffie staat klaar!

Runstraat 13

5427ED Boekel

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Jan de Jong

Ton Nuijen

Zeer correct en voor ons alles heel duidelijk.

Betty Schaper

Goede service en uitleg van de medewerkers

prettig personeel en alles loopt volgens afspraak

Clg Rovers

SterSterSterSterLege ster

Je wordt er fijn geholpen.

Ricky

Klant vriendelijk