Jan de Jong
Prima zaak. Personeel neemt alle tijd voor je en blijft je ook na aankoop met raad en daad bijstaan
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Wim v.d. Broek aan!
100% beveelt Electro World Wim v.d. Broek aan!
Zeer correct en voor ons alles heel duidelijk.
Goede service
goede uitleg , goede installateur
Supergoed, en met klantvriendelijkheid, en verstand van zaken door Paul geholpen. SUPER.
Goede service en uitleg van de medewerkers
prettig personeel en alles loopt volgens afspraak
Je wordt er fijn geholpen.
Klant vriendelijk
Ik vind dat ze een zeer goede service hebben en ze helpen je ook met alle vragen. Ook in de mail! Personeel is ook heel vriendelijk.
Super fijne mensen altijd vriendelijk en goede uitleg
Een goed bedrijf met deskundige mensen. Klantvriendelijk. Dat is de kracht van deze winkel. Gaar zo door.
Fijn, deskundig personeel, goede service, soms langer wachten omdat het bijna altijd druk is. ( ook een goed teken
goed advies en klantvriendelijk
Goede expertise, toelevering en vriendelijke bezorgers die wasmachine top hebben neer gezet
Electro World Wim v.d. Broek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Wim v.d. Broek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Wim v.d. Broek
Runstraat 13
5427ED Boekel
Zeer correct en voor ons alles heel duidelijk.
Goede service
goede uitleg , goede installateur
Goede service en uitleg van de medewerkers
prettig personeel en alles loopt volgens afspraak
Je wordt er fijn geholpen.
Klant vriendelijk
Super fijne mensen altijd vriendelijk en goede uitleg