Angelique Steijvers
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Wout van Vlerken Helmond aan!
99% beveelt Electro World Wout van Vlerken Helmond aan!
snelle service n beloften worden nagekomen
Fijne zaak, goede uitleg en wat vooral belangrijk is: ze hebben een reparatie service mocht er ooit iets met het product zijn. Toch fijn dat je dan ergens naartoe kunt!
Vriendelijk personeel en schappelijke prijzen.
Hele goede service!
Vriendelijke, vakkundige hulp zowel in de winkel als van de monteur bij mij thuis.
Snelle hulp en uitstekende bezorging en plaatsing
Afgelopen een week een monteur hiervthuis ontvangen . Daar meer dan tevreden mee.
Buitengewoon tevreden over hoe Elcetro World Wout mij als klant geholpen heeft.
Snelle service monteur is een vakman
Vriendelijke deskundige verkoper
Kom daar sinds enkele jaren en denken mee als je ipv internet aankoop bij hen de spullen afneemt.
Ze zijn eerst komen opmeten welke koelvriezer er in geplaatst kon worden en na 3 dagen de nieuwe geplaatst.
Goede uitleg en service, ofwel zeer vakkundig
Bekwaam en vriendelijk personeel en goede service
Electro World Wout van Vlerken Helmond verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Wout van Vlerken Helmond heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Wout van Vlerken Helmond
Hoofdstraat 105
5706AK Helmond
snelle service n beloften worden nagekomen
Vriendelijk personeel en schappelijke prijzen.
Hele goede service!
Snelle hulp en uitstekende bezorging en plaatsing
Buitengewoon tevreden over hoe Elcetro World Wout mij als klant geholpen heeft.
Snelle service monteur is een vakman
Vriendelijke deskundige verkoper