Nanette Dirks
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Wout van Vlerken Helmond aan!
100% beveelt Electro World Wout van Vlerken Helmond aan!
Prima afhandeling reparatie Miele magnetron-ovencombinatie
Goede service
had gebeld een week geleden wat iets kost moet nu nog antwoord krijgen hebben niets meer laten weten
Goed geholpen en goede levering
Te woord gestaan door jonge dame voor wasmachine en droger. Was goed op de hoogte van de technische details en verschillen van merken .
Top service
Eerlijk, en goed advies
Super service en heel behulpzaam
Ik ben gekomen om een nieuwe tv uit te kiezen. Er was een overzichtelijke keuze. Wat nog beter zou kunnen is ook de mogelijkheid tot gewoon tv kijken en bijv. een Netflix film kijken. Dus mogelijkheden om extra te kunnen ervaren zou tof zijn. Levering ging netjes en zonder problemen!
luisteren goed en adv, goed.
Een snelle, correcte, vakbekwame en adequate behandeling gedurende het gehele traject. Ben zeer tevreden.
Wij gingen over van gas naar inductie. Voor het opmeten van de nis maat hadden we een bedrijf gevraagd. De kosten: 50,00. Dit zou verrekend worden met de kookplaat, die we daar zouden kopen. Maar men kwam tot de conclusie dat de door ons gekozen inductiekookplaat niet zou passen, dat we een alternatief moesten zoeken. Daarop naar Wout van Vlerken gedaan. Er werd door hun ook een meting gedaan, deze was kosteloos. Conclusie: de kookplaat zou passen. Er werd een afspraak gemaakt wanneer de kookplaat ingebouwd zou worden. De monteur die dit kwam doen heeft het zeer kundig gedaan en de uitleg van de plaat was eveneens zeer goed. Al met al, hebben wij een super ervaring gehad bij Wout van Vlerken. De uitleg, het inmeten, het inbouwen en de uitleg, alles was duidelijk en er was steeds goed overleg. We zijn super tevreden, en de volgende keer gaan we rechtstreeks naar Wout.
Vriendelijk altijd goed bezig.
Mooie winkel met groot assortiment. Eigen reparatieservice Vriendelijke medewerkers
Electro World Wout van Vlerken Helmond verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Wout van Vlerken Helmond heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geholpen en goede levering
Top service
Eerlijk, en goed advies
Super service en heel behulpzaam
luisteren goed en adv, goed.
Vriendelijk altijd goed bezig.
Electro World Wout van Vlerken Helmond heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Wout van Vlerken Helmond