Fijne partij om zaken mee te doen. Betrouwbaar, scherpe prijs en klantvriendelijk.
Cees van Bockel
Goede producten en goede medewerkers
teun meijvogel
Uitgebreide collectie first-klass apparatuur, goede service
Veldhuijzen
Fijne zaak waar je klantvriendelijk wordt behandeld en ze de tijd voor je nemen om het product waar je voor komt duidelijk uit te leggen
Familie Ottenheim
Vrijdag na 18 Jr de droger stuk. Zaterdag is er al nieuwe geleverd Wat een goede service van jullie. Mijn complimenten.
F van der Wulp
Net en vriendelijk personeel met goede uitleg en een perfect persoon die alles heeft geplaatst alsmede heeft ingebouwd.
lia vandoninck
Betrouwbaar bedrijf
Annemiek Jongerius
We vinden het een top winkel ,ze denken met je mee.
Bij de aankoop van mijn wasmachine vaatwasser en koelkast. De informatie was goed. door de moeilijke periode in mijn leven was ik erg emotioneel . En ben door het personeel heel...Bij de aankoop van mijn wasmachine vaatwasser en koelkast. De informatie was goed. door de moeilijke periode in mijn leven was ik erg emotioneel . En ben door het personeel heel lief en behulpzaam geholpen. Dus voor allen die mij hebben geholpen een dikke pluim. mijn dank is groot.