Prima zaak je word goed geholpen en goede service.
Prima service. Houdt zich aan afspraken
WIM
Goed advies en vriendelijk, doen wat ze beloven
Luc
Goed advies, keirig geholpen.
Lf wiltjer beekhuizen
Tv sono boxen soundbar en wasdroger Bosch stoffezuiger gekocht 6000 euro ongeveer 4 weken gewacht komen ze niet volgens afspraak en met spullen te weinig ze staan bekend om de service bij ons helaas...Tv sono boxen soundbar en wasdroger Bosch stoffezuiger gekocht 6000 euro ongeveer 4 weken gewacht komen ze niet volgens afspraak en met spullen te weinig ze staan bekend om de service bij ons helaas niet eerste keer vogel we hebben nog meer nodig weet niet of het weer vogel word het is een beetje tegen gevallen voor zoveel geld
Leen
Aankoop nieuwe inbouw koelkast goeie begeleiding bij aankoop. Plaatsing volgens afspraak keurig rm En netjes ingebouwd. Een prima monteur. Ik ben blij met de aankoop. Groetend...Aankoop nieuwe inbouw koelkast goeie begeleiding bij aankoop. Plaatsing volgens afspraak keurig rm En netjes ingebouwd. Een prima monteur. Ik ben blij met de aankoop. Groetend Leen Vinke
Gilbert Coquel
Werd vriendelijk ontvangen en kreeg goeie uitleg over mijn aankoop , ook tevreden over de aanschaf van het product mooie prijs , word netjes volgens afspraak thuis bezorgd, en het oude product word...Werd vriendelijk ontvangen en kreeg goeie uitleg over mijn aankoop , ook tevreden over de aanschaf van het product mooie prijs , word netjes volgens afspraak thuis bezorgd, en het oude product word afgevoerd.
E. Van Tent
Vriendelijke benadering van mij als klant. Kreeg deskundig advies en uitleg over het product waar ik naar op zoek was. De verschillen tussen de producten werden helder uitgelegd. Service staat bij...Vriendelijke benadering van mij als klant. Kreeg deskundig advies en uitleg over het product waar ik naar op zoek was. De verschillen tussen de producten werden helder uitgelegd. Service staat bij Passe hoog in het vaandel!
Jessica van eeden
Wat een top service , ik zou de tv ophalen , maar ineens gaat de deurbel en staat de medewerker voor de deur met de tv! Echt super
Mijn vrouw en ik vinden dat de radio/muziek in de winkel erg hard aan staat.We werden heel netjes geholpen.