Service gericht en erg vriendelijk absoluut geen dozenschuiver. Prima advies gekregen en denkt mee met de klant.
Maantje 1
Ik was er nog nooit geweest, een kennis van me heeft mij er min of meer heen gestuurd. Het was meteen toen we binnen kwamen, de vraag wat kan ik voor u doen. We kregen meteen een kopje...Ik was er nog nooit geweest, een kennis van me heeft mij er min of meer heen gestuurd. Het was meteen toen we binnen kwamen, de vraag wat kan ik voor u doen. We kregen meteen een kopje koffie aangeboden er hing ook een relechte sfeer. De persoon legde alles klip en klaar uit wat wel en niet ging, heel duidelijk! Ga zeker terug als ik nog iets nodig zou hebben.
Guido
Gewoon een goeie zaak klantvriendelijk
GebruikerM
Fijne en correcte afhandeling opdracht en plaatsing van de apparatuur.
Henk.
Een zaak met belangstelling voor de klant, zowel als bij de verkoop en levering.
Mvr Lindeman
Goed,alles netjes achter gelaten en vriedelijke monteurs.
Quaaden
Vriendelijk en behulpzaam geholpen voor herhaling vatbaar.
Appie Duik, Tiel
Mooie winkel, maar wat wij hebben aangekocht konden ze niet vertellen over de instellingen v h apparaat helaas moet je op internet op zoeken, helaas.Erg jammer nu thuis aan het kleungen gegaan Ba...Mooie winkel, maar wat wij hebben aangekocht konden ze niet vertellen over de instellingen v h apparaat helaas moet je op internet op zoeken, helaas.Erg jammer nu thuis aan het kleungen gegaan Ba Ba, kijk dat vindt ik een slechte zaak, verkoopt het dan niet, onze fout is toch gekocht jammer