Dini van der Veen
Heel blij met mijn stoomstrijkijzer! Bedankt voor de goede service Carla
Goede hulp en advies bij keuze.
Goede service en advies.
Prima advies, prima mensen, prima werk
Prima en snelle service! Tijd voor de klant!
Ik ben goed geholpen
Klantvriendelijk
Prettige bediening, en ruim assortiment.
Geweldige service. heel vriendelijk
overzichtelijke winkel. deskundig en vriendelijk personeel
We gingen vanaf 1975 altijd al naar de Gebra dus eigenlijk is het een gewoonte om daar eerst naar toe te gaan.
komen de afspraken altijd na, oplossing gericht en vriendelijk
Goed bedrijf met vakmanschap
Goed geholpen en geadviseerd, snelle bezorging
Electro World verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel blij met mijn stoomstrijkijzer! Bedankt voor de goede service Carla
Goede hulp en advies bij keuze.
Goede service en advies.
Prima advies, prima mensen, prima werk
Prima en snelle service! Tijd voor de klant!
Ik ben goed geholpen
Klantvriendelijk
Prettige bediening, en ruim assortiment.
Geweldige service. heel vriendelijk
overzichtelijke winkel. deskundig en vriendelijk personeel