Hendrik
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
Klantvriendelijk.
Klantvriendelijk. Goed advies. Prima service.
Goede service!
Goed en netjes geholpen, goede aflevering.
Goeie advies, service en aflevering.
Vriendelijk behulpzaam
Goeie service!
Ik dacht eerst: die zijn telefonisch moeilijk te bereiken, zeg. Ik kon via de website een reparatieverzoek indienen. Daarop werd direct gereageerd. Een dag later werd ik gebeld en telefonisch begeleid hoe ik de vaatwasser zelf weer aan de praat kon krijgen, om een flinke rekening te voorkomen voor het verhelpen van een onbenullige storing. Topservice! Dat is nou klantenbinding.
Vriendelijke mensen, ze adviseren je goed en komen de afspraken na. Chapeau.
Klantvriendelijk, duidelijk en efficient. Vakbekwaam de situatie beoordeeld en een passend en succesvol voorstel gedaan. Uitstekend.
Zeer goede service, duidelijke uitleg en nemen de tijd voor je.
Klant en service gericht.
goed geholpen en goede service
Duidelijke communicatie. Eerlijk over de mogelijkheden.
Electro World Pol verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Pol heeft de volgende resultaten bereikt:
Klantvriendelijk.
Klantvriendelijk. Goed advies. Prima service.
Goede service!
Goed en netjes geholpen, goede aflevering.
Goeie advies, service en aflevering.
Vriendelijk behulpzaam
Goeie service!
Vriendelijke mensen, ze adviseren je goed en komen de afspraken na. Chapeau.
Zeer goede service, duidelijke uitleg en nemen de tijd voor je.
Klant en service gericht.
goed geholpen en goede service
Duidelijke communicatie. Eerlijk over de mogelijkheden.
Electro World Pol heeft de volgende resultaten bereikt: