9.1 /10

checkbox99% beveelt Electro World Van Dijk Zoetermeer aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Annemarie Paulissen

Goed meegedacht.Goede aflevering.

A c j droogh

Fijne mensen.

Carla Gijsman

Goed product (laptop) die netjes geïnstalleerd is. Klaar voor gebruik afgeleverd. Tussendoor goed contact. Prima bedrijf

R de Groot

Zeer vakkundig advies bij aankoop product, snelle levering en correcte plaatsing, ben zeer tevreden

Walter Dumerniet

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima geholpen. Goede wasmachine ontvangen. Alleen jammer dat ik later als afgesproken alsnog hoorde dat de door mij bestelde wasmachine toch een langere levertijd had. Hierdoor genoodzaakt een duurder type af te nemen, die wel tijdig geleverd kon worden.

Koos Turfboer

Fijn om met een verkoopster even te kunnen overleggen over je aankoop. Niet opdringerig en gewenst artikel kunnen bestellen. Keurig per mail, waar mijn voorkeur naar uit ging geïnformeerd dat het artikel binnen was. Fysiek kunnen bekijken, (betalen) en ophalen.

den Hoed

keurig en op tijd bezorgd en geinstalleerd

mevrouw P. Moeerman

Snelle actie, deskundige en vriendelijke hulp.

Rina Groot

snelle reactie op mijn telefoontje, goede service en advies

Hans Pieter Rusch

SterSterSterHalve sterLege ster

snelle beoordeling reparatie. Keurige communicatie. Zeer plezierige gang van zaken.

J.C. Plooy

SterSterSterSterLege ster

Ik ben tevreden over de klantbehandeling. Helaas wel een paar schoonheidsfoutjes bij de aflevering en montage.

Paul

Snel gemakkelijk en zonder zorgen

Marianne Zuijderduijn

Ben goed geholpen in de winkel

L.jongmans

Netjes afgeleverd en oude apperaaten meegenomen

Robert

Goed en professioneel geholpen

Electro World Van Dijk Zoetermeer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Van Dijk Zoetermeer heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 22 februari 2019

Electro World Van Dijk Zoetermeer

Electro World Van Dijk Zoetermeer is al meer dan 55 jaar een begrip in de regio. Wij staan bekend als een bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Naast het vakkundig verkooppersoneel worden onze winkels ondersteund door goed opgeleide monteurs, die er voor zorgen dat uw nieuwe apparatuur netjes en vakkundig thuis wordt aangesloten. Als er helaas toch een mankement ontstaat aan uw apparaat, dan kunt U rekenen op de "eigen" monteurs die bij ons bedrijf werkzaam zijn.

Dorpsstraat 119 n

Koos Turfboer

den Hoed

keurig en op tijd bezorgd en geinstalleerd

mevrouw P. Moeerman

Snelle actie, deskundige en vriendelijke hulp.

Rina Groot

snelle reactie op mijn telefoontje, goede service en advies