Franz
Goed advies, en afspraak is afspraak.
98% beveelt Electro World Weterings De Bilt aan!
98% beveelt Electro World Weterings De Bilt aan!
vakmensen die weet waar ze overpraten
Vriendelijke verkopers snelle levering
Klantvriendelijk, kennis, meedenken!
Prettig
goede servis
De woorden zijn daden! Heel fijn.
Professioneel en betrouwbaar
Fantastische winkel zijn zeer klantvriendelijk denken met je mee
Prima, betrouwbaar, zorgvuldig, komen afspraken stipt na.
Toppers!
Goede uitleg, eerlijk en goede service
Vriendelijk en maakt een goede indruk.
goede klantbehandeling en prettig en dienstbaar personeel
Goede service en goed klantcontact. Denken ook mee met de wensen en mogelijkheden van de klant!
Electro World Weterings De Bilt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Weterings De Bilt heeft de volgende resultaten bereikt:
vakmensen die weet waar ze overpraten
Vriendelijke verkopers snelle levering
Klantvriendelijk, kennis, meedenken!
Prettig
goede servis
De woorden zijn daden! Heel fijn.
Professioneel en betrouwbaar
Fantastische winkel zijn zeer klantvriendelijk denken met je mee
Prima, betrouwbaar, zorgvuldig, komen afspraken stipt na.
Toppers!
Goede uitleg, eerlijk en goede service
Vriendelijk en maakt een goede indruk.
goede klantbehandeling en prettig en dienstbaar personeel
Electro World Weterings De Bilt heeft de volgende resultaten bereikt: