Gert Vanhove
ER wordt al feedback gevraagd over de bestelde items, terwijl die nog niet geleverd werden.
- Verbeterpunten of tips
- Wacht tot de aflevering bevestigd is, alvorens feedback te vragen
goede producten, soms zelfs de enige voor particulieren
Bedrijf is behulpzaam en is communicatief goed bereikbaar
Uitstekende levering.
snelle reactie en levertijd
Perfect
prima
Fantastisch! Positief meegedacht en een zeer goede oplossing aangeboden! Laat in de middag een PV-paneel besteld, kon de volgende dag opgehaald worden ( ik was die dag in de buurt). Ook goed hulp gekregen bij het inladen van het paneel. Kortom Ouderwetse Service met een Hoofdletter!!
Correcte bestelling en levering.
Ontvangen wat ik besteld heb.
Supersnelle levering van een Gira-Schakelaar die de reguliere bouwmarkten geen van allen meer in het assortiment hadden.
Sorry, unfortunatelly I do Not unterstand anything. So far the ordered lamps didn‘t arrive. With best regards. Martin Edelhäußer
Goede prijzen, ruim assortiment en snel geleverd!
Ik ben telefonisch erg goed en netjes geholpen. Nadat ik zelf een verkeerd artikel had besteld. En kreeg niet alleen snel mijn geld terug maar ze hadden ook een alternatief en die werd ook heel snel geleverd
Elektrobode.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Elektrobode.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekende levering.
snelle reactie en levertijd
Perfect
prima
Correcte bestelling en levering.
Ontvangen wat ik besteld heb.
Goede prijzen, ruim assortiment en snel geleverd!
Elektrobode.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Elektrobode.nl