Maaike K.

Ze waren een van de weinigen die de omvormer die ik nodig had nog op voorraad hadden. De klantenservice heeft me echt enorm goed geholpen om een van de laatste exemplaren te bemachtigen. Zowel in... Ze waren een van de weinigen die de omvormer die ik nodig had nog op voorraad hadden. De klantenservice heeft me echt enorm goed geholpen om een van de laatste exemplaren te bemachtigen. Zowel in het meedenken als in het nabellen en het extra contact opnemen met de leverancier hebben ze veel meer gedaan dan ik normaal van een bedrijf zou hebben verwacht.

VW

Nvt

Debbie

Uitstekend! Snelle levering en prima prijzen.

Geen verbeterpunten.

A. Mulder

Prima! Kwalitatief goede producten en redelijke prijzen. Supersnelle levering!

Peter van Tol

Uitstekend

Stefan

Duidelijke website, scherpe prijzen en produkten netjes ingepakt geleverd! Top

Ben van Thiel

Prima site, product wordt duidelijk en met de juiste maten vermeld! De aflevering was na een dag, helemaal oké!

Nvt

Wim Hekkert

(Bewerkt)

Slecht tot op heden, het pakket is namelijk nog steeds niet ontvangen. Is vervolgens keurig opgepakt, mogelijk is de zending ergens verloren gegaan. Er is direct een nieuwe zending verstuurd met... Slecht tot op heden, het pakket is namelijk nog steeds niet ontvangen. Is vervolgens keurig opgepakt, mogelijk is de zending ergens verloren gegaan. Er is direct een nieuwe zending verstuurd met heel attent een briefje met excuses er in.

sneller leveren. Pakket altijd traceerbaar maken. Ook al is het van weinig waarde

Jo van Kempen

JORDY Van Damme

Zeer goed, strakke prijs en snel geleverd.

Alles was in orde