Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
8.2/10
Kennis en professionaliteit
11949 reviews

anonymous

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Ik zou het aanbevelen op grond van goede ervaringen.
Vriendelijkheid en goed advies

Wat viel u in positieve zin op?
Aardige monteurs, goede uitleg.
Ze komen tenminste bij je thuis voor advies. Veel installateurs nemen niet eens meer de moeite om je aanvraag te honoreren of om uberhaupt te reageren.

Goede ervaringen met Energiewacht

Niks

Aardige monteurs
Wel, tevreden over hoe alles verlopen is

anonymous

Wel, goede uitleg, goede installateur.
Vriendelijke installateur

Ga zo door

Zeer behulpzaam, aardig en netjes en keverden goed vakwerk af
Goede voorlichting en advies gekregen

Geen gewoon zo doorgaan.

Goede voorlichting en service
Geduld en vakmanschap

Willems

Was voor mij onduidelijk of de factuur zou worden geïncasseerd of dat ik die zelf moest betalen!!!

Goed advies en service.
Wat viel u in positieve zin op?
Werkten netjes en dachten met je mee!

Baas

SterSterSterSterLege ster

Ketel staat niet waterpas. Is op het oog te zien. En sticker voorop geplakt ipv aan de zijkant.

Kleiner9681BB
Stil

Nvt

Goede uitleg en service
Zie de sterren

Jop Leeuwenhoek

Geen tips alles ging prima.

Wat viel u in positieve zin op?
Monteurs gaven goede service.
Goede ervaringen met energiewacht

N v t

Duidelijkheid
Was een zeer nette monteur .

Nanda Westenberg

Top gedaan, dank je wel!

Vriendelijk, correct, netjes
Vanaf het moment van aanvragen offerte goed en vriendelijk geholpen. Detlef Hinnen, die de offerte heeft opgesteld, heeft goed meegedacht over mijn wensen en de oplossingen, monteur Eric van Langendonk was heel.vriemdelijk en werkte netjes en snel.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heldere communicatie, reageren op de klacht

Mijn ketel is 14 februari geïnstalleerd, maar het is nog niet netjes afgewerkt.
Wat viel u in positieve zin op?
Snel gepland adviesgesprek en installatie (1e installatie, reparatie niet)

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback. We vinden het erg vervelend om te horen dat de afwerking van uw ketelinstallatie nog niet naar wens is. Dit is uiteraard niet hoe wij onze service willen leveren. We willen dit graag voor u oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken? Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Geantwoord op

Energiewacht CV-ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht CV-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • check11949 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2016

Energiewacht CV-ketels

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

8028 PS Zwolle

Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Kennis en professionaliteit
11949 reviews

anonymous

Ik zou het aanbevelen op grond van goede ervaringen.
Vriendelijkheid en goed advies

Wat viel u in positieve zin op?
Aardige monteurs, goede uitleg.

Goede ervaringen met Energiewacht

Niks

Aardige monteurs
Wel, tevreden over hoe alles verlopen is

anonymous

Wel, goede uitleg, goede installateur.
Vriendelijke installateur

Geduld en vakmanschap

Willems

Goed advies en service.
Wat viel u in positieve zin op?
Werkten netjes en dachten met je mee!

Baas

Kleiner9681BB
Stil

Nvt

Goede uitleg en service
Zie de sterren

Jop Leeuwenhoek

Geen tips alles ging prima.

Wat viel u in positieve zin op?
Monteurs gaven goede service.
Goede ervaringen met energiewacht

N v t

Duidelijkheid
Was een zeer nette monteur .

Nanda Westenberg

Top gedaan, dank je wel!

Vriendelijk, correct, netjes

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heldere communicatie, reageren op de klacht

Mijn ketel is 14 februari geïnstalleerd, maar het is nog niet netjes afgewerkt.
Wat viel u in positieve zin op?
Snel gepland adviesgesprek en installatie (1e installatie, reparatie niet)

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Geantwoord op