Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
8.2/10
Kennis en professionaliteit

Dinie Adry

Netjes gewerkt
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Ja

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste mevrouw Adry, Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn dat u tevreden bent met de service- en dienstverlening van Energiewacht. We wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe toestel. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

1 aanspreekpunt, voor offerte tot en met plaatsing.

Energiewacht communiceert niet
Dat er een aantal medewerkers zijn die zich wel aan de afspraak hebben gehouden

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat de service- en dienstverlening niet naar verwachting is. Uw review is doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Proffesioneler worden

Niks
Klantgerichte service

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat de service- en dienstverlening niet naar verwachting is. Wanneer uw klacht nog niet is opgelost dan kunt u een e-mail sturen naar webcare@energiewacht.nl onder vermelding van uw klantnummer, telefoonnummer, postcode en huisnummer. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

nico

monteur werkbroek zakt wel wat ver af tijdens het werk

uitgebreide installatie
ik tevreden ben

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste Nico, Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn dat u tevreden bent met de service- en dienstverlening van Energiewacht. Uw review wordt doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling, zodat de monteur geïnformeerd wordt. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

anonymous

doorgaan met de wijze waarop nieuwe medewerkers worden geselecteerd. Vriendelijke medewerkers zijn altijd een positief visitekaartje.

Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke medewerkers die duidelijk uitleg gaven over de werking van het geleverde toestel. Zowel door de medewerker die de offerte met ons besprak als de monteurs die het toestel installeerden.
Wij hebben tot nu toe altijd prettige en vriendelijke medewerkers over de vloer gehad. Zowel m.b.t. onderhoudsmonteurs als met deze installatiemonteurs.

Ga zo door

Goede en eerlijke service en uitleg
Vriendelijkeven ervaren medewerkers

Veilig aanvoelende monteur

SterSterSterSterLege ster

Snellere levering zou fijn zijn.

Duidelijke communicatie
Een duidelijke uitleg over capaciteit en mogelijkheden.

Rogier

Eerlijk advies en snelle montage na kapotte CV.
Professionaliteit

K.Blasuw

Alles werd netjes achtergelaten, zag er prima uit en kreeg de juiste uitleg
Goede service en nette werknemers

W G Koetse

op koopovereenkomst stond dat het te betalen bedrag automatisch wordt afgeschreven, we kregen enkele weken later een factuur....

Wat viel u in positieve zin op?
goed advies, en monteur was op tijd en alles in 1 keer goed geinstalleerd.
Goede montage en service

B. Gerritsen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

In de mail die je ontvangt voorafgaand aan de afspraak staat in waar je voor moet zorgen als de monteur komt. Simpele dingen maar 1 cruciaal ding ontbreekt. Het eerste wat de monteur doet is een gas lek test. Als die negatief is dan gaan ze weer weg. Een lek zo klein dat je hem niet hoort of ruikt dus geen weet hebt van zijn bestaan is voldoende om je dag te verpesten. Een klusje welke de monteur niet mag oplossen. Een klusje van nog geen half uur. Als het zo cruciaal is dat er geen lek mag zijn (wat gewoon logisch is) dan had ik in de drie maanden die ik moest wachten op de afspraak een bedrijf dit voortijdig kunnen laten oplossen. Had het maar in de mail gestaan met voorbereidende taken dan had ik die dag gewoon een nieuwe ketel aan de muur gehad en deze tekst niet hoeven schrijven.

Het cijfer 3 is gebaseerd op de eerste mislukte afspraak waar ik flink de balen van heb. Ten eerste kwamen ze 2 uur te laat. Vervolgens gaan ze na 5 minuten weer weg zonder iets gedaan te hebben.
Op die dag vrij weinig

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste meneer Gerritsen, Hartelijk bedankt voor uw review. Bedankt voor uw feedback met betrekking tot de mail die u ontvangt voorafgaand aan de afspraak. Uw review is doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling om uw klacht verder in behandeling te kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Koehorst

Zorg voor goede monteurs

Zeer slecht afgeleverde
Niets

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste meneer Koehorst. Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat de installatie van de ketel niet naar wens verlopen is. Uw review is doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Peter Barsingerhorn

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Maak de verkoper ook projectleider met bevoegdheden en zorg dat de klant verder niets met de rest van de organisatie te maken hoeft te hebben.

De communicatie is slecht, de voorbereiding slordig en de organisatie bureaucratisch
De cv hangt en doet het :(

Antwoord Energiewacht CV-ketels

Beste meneer Barsingerhorn, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons dat de communicatie slecht verlopen is. We begrijpen het wanneer u aangeeft dat u de organisatie als bureaucratisch ervaart. Onze excuses voor het ongemak. Uw review is doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling, Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Geantwoord op

Energiewacht CV-ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht CV-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2016

Energiewacht CV-ketels

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

Dinie Adry

Netjes gewerkt
Ja

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

1 aanspreekpunt, voor offerte tot en met plaatsing.

Energiewacht communiceert niet

Goede en eerlijke service en uitleg
Vriendelijkeven ervaren medewerkers

Veilig aanvoelende monteur

SterSterSterSterLege ster

Snellere levering zou fijn zijn.

Duidelijke communicatie
Een duidelijke uitleg over capaciteit en mogelijkheden.

Rogier

Eerlijk advies en snelle montage na kapotte CV.
Professionaliteit

K.Blasuw

Alles werd netjes achtergelaten, zag er prima uit en kreeg de juiste uitleg
Goede service en nette werknemers

W G Koetse

Wat viel u in positieve zin op?
goed advies, en monteur was op tijd en alles in 1 keer goed geinstalleerd.
Goede montage en service

B. Gerritsen