H Vugteveen

Nvt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Vriendelijke mensen en goede prijs

Snelle goede montage

Beste meneer Vugteveen,
Beste meneer Vugteveen,
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met de prijs, de vriendelijkheid van onze medewerkers en de snelle montage. Het is fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Als u in de toekomst nog iets nodig heeft, staan we altijd voor u klaar.

Uitleg voor vertrek

vrij prijzig

snelle probleemoplossing

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle probleemoplossing en de professionaliteit van onze monteurs. We begrijpen dat een betere uitleg bij vertrek waardevol kan zijn en zullen dit aspect verbeteren om toekomstige klantbelevingen te optimaliseren.
Team Webcare Energiewacht

Graag een boekje waarin stap voor stap staat vermeld hoe en wanneer je water moet bijvullen. Dat wordt wel uitgelegd maar vergeet ik vaak weer. Dus graag even zwart op wit vermelden.

Voorlichting, plaatsing, verliep geheel naar wens

Wat viel u in positieve zin op?

Alles verliep keurig volgens afspraak.

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat de installatie van uw cv-ketel naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over onze service en de vriendelijkheid van onze medewerkers.
Wij hebben een kort stappenplan beschikbaar waarin wij uitleggen hoe u het beste uw ketel kunt bijvullen. Ik zal uw vraag naar desbetreffende afdeling doorsturen en die zullen het naar u toezenden. U kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen zodat wij u ter plekke kunnen helpen.
Team Webcare Energiewacht

Als je nieuwe ketels besteld, kijk dan welk bedrijf kundig is om ze te installeren

De ketel wel maar de installatie niet( opdracht uitbesteed aan derde partij, wachten nog steeds op correcte aansluiting en dat voor nieuwe ketels, mensen van energiewacht niets op aan te merken

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs van energiewacht zelf super aardig

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie. Wij begrijpen van u dat u niet tevreden bent over de installatie van de nieuwe Cv ketel. Wij hebben uw review intern teruggekoppeld en er is inmiddels contact met u geweest.
Vanochtend komt de installateur bij u terug om de knelpunten op te lossen.
Energiewacht, Team Webcare.

J. van NImwegen

Gewoon doorgaan op de huidige weg

Zeer tevreden over de service en uitgevoerde installatie

De kennis en vakbekwaamheid

Beste meneer van Nimwegen,
Dank u wel voor het plaatsen van de feedback, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.
Met...
Beste meneer van Nimwegen,
Energiewacht, Team Webcare

Goed gesprek gehad met verkoper en goede uitleg

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw feedback. Wij zijn blij te lezen dat de adviseur u goed van dienst heeft kunnen zijn.
Energiewacht, Team Webcare

Deskundig gemonteerd met duidelijke toelichting

Snelle behandeling

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de reactie.

Johan Leussink

Ga zo door

Kwaliteit momteurs

Goed team gehad!

Beste meneer Leusink,
Dank u wel voor uw feedback. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Janna

....

.?..?

.....

Beste Janna,
Dank je wel voor je review.
Energiewacht, Team Webcare

Alles prima verlopen medewerkers waren zeer vriendelijk

Wat viel u in positieve zin op?

Dat alles goed en snel geregeld was

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de positieve review.