workel

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

wel aanbevelen

Nette monteurs

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het plaatsen van de review.

Gerda Beekman

Niks

Goede service

Niets

Beste mevrouw Beekman,
Hartelijk dank voor uw positieve review.

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie.
Energiewacht, Team Webcare

Afspraak was dat de monteurs tussen 8 en 9 uur kwamen, na lang wachten toch maar gebeld om 9.30, blijken ze tussen 10 en 10.30 te komen… Dat is niet hoe t hoort,; sta speciaal om 8.00 klaar om... Afspraak was dat de monteurs tussen 8 en 9 uur kwamen, na lang wachten toch maar gebeld om 9.30, blijken ze tussen 10 en 10.30 te komen… Dat is niet hoe t hoort,; sta speciaal om 8.00 klaar om vervolgens te wachten tot 10.30. Graag volgende keer van tevoren doorgeven.

Service

Service en vriendelijk

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de manier van werken en de vriendelijkheid van de monteurs. U geeft echter ook aan dat de aankomsttijd niet volgens afspraak is verlopen.
In zijn algemeenheid wordt voor het installeren van een Cv ketel 4 uur ingepland en komt de monteur tussen 8.00 en 9.00 bij de klant zoals ook met u afgesproken. Wij begrijpen dat als de monteurs later komen dit voor ongemak kan zorgen. Onze excuses hiervoor.
Wij zullen dit intern terugkoppelen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden .

Vermeulen

Prime voorgelicht

Alles

Beste mevrouw Vermeulen,
Dank u wel voor het plaatsen van de review.

Géén

Prima uitleg bij de aanvraag en de werking van de ketel na installatie.

Wat viel u in positieve zin op?

Sympathieke en respectvolle benadering van de monteur

Beste,
Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. We zijn blij dat we aan de verwachtingen hebben voldaan en dat ons personeel daar een grote rol in heeft gespeeld.
Met vriendelijke groet,...
Beste,

langenburg

Hou deze klantvriendelijkheid en vakkennis vast

Goede en snelle service

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur op tijd, leverde vakwerk

Beste meneer Langenburg,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.
En wij op onze beurt voor de toekomst willen blijven....
Beste meneer Langenburg,
En wij op onze beurt voor de toekomst willen blijven.
Energiewacht, Team Webcare

Belafspraken altijd nakomen, ook als er nog duidelijkheid is: Geen nieuws is ook nieuws!

Wij zijn al jaren (vanaf 2000) klant bij Energiewacht en hebben alleen maar goede ervaringen.

Wat viel u in positieve zin op?

Het heeft door allerlei omstandigheden erg lang geduurd, maar toen het éénmaal geregeld was ging het snel.

Beste meneer/mevrouw,
Dank voor uw jarenlange vertrouwen in Energiewacht en uw feedback. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer belafspraken niet worden nagekomen. We zullen hier strenger op toezien, want zelfs geen nieuws is belangrijk om te communiceren.
We zijn blij te horen dat de uiteindelijke installatie naar wens is verlopen en onze monteurs vriendelijk en deskundig waren.
Uw opmerkingen helpen ons onze service te verbeteren. Voor verdere vragen of problemen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Team Webcare Energiewacht

Check of de desbetreffende installateur ervaring heeft met alle aspecten van de klus. Jullie wisten door het voorgesprek dat er een Tado aanwezig was en dat het rookgaskanaal moest worden vervangen.... Check of de desbetreffende installateur ervaring heeft met alle aspecten van de klus. Jullie wisten door het voorgesprek dat er een Tado aanwezig was en dat het rookgaskanaal moest worden vervangen. Dan is het wel fijn dat de installateur hier ervaring mee heeft.

De mensen van Energiewacht zelf zijn vaak deskundig, werken netjes, duidelijk en snel.

Helaas was dit niet het geval bij de installateur die jullie hebben gestuurd. Het team was vriendelijk en welwillend, maar maakte een aantal fouten:
- Twee koppelingen lekte.
- Iets was niet na behoren geïnstalleerd (volgens jullie storingsmonteur).
- Ze hadden geen manchet bij om het nieuw rookgas kanaal af te werken.

Daarnaast wist de monteur zelf weinig van de werking van de ketel:
- Hij kon mij niets uitleggen over hoe de ketel energie terug wint uit rookgas en of dit type ketel dit überhaupt kan.
- Hij heeft de ketel verder niet ingesteld om energie efficiënt te opereren.
- Verder was hij van plan de oude rand apparatuur laten zitten en wist niet hoe hij de nieuwe ketel aan ons Tado systeem moest koppelen.

Wat viel u in positieve zin op?

Vrolijk en vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen.

Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. We betreuren de problemen die u heeft ervaren tijdens de installatie van uw cv-ketel. Dit is niet de kwaliteit die wij nastreven.
Uw...
Beste meneer/mevrouw,
Uw opmerkingen over de lekkende koppelingen, ontbrekende manchet en de beperkte kennis van de installateur nemen we zeer serieus. We zullen onze monteurs extra trainen en beter voorbereiden op dergelijke situaties.
We waarderen uw complimenten over de vriendelijkheid van ons personeel en streven ernaar om uw vertrouwen volledig terug te winnen. Neemt u gerust contact met ons op om de resterende problemen op te lossen.
Team Webcare Energiewacht

Misschien de werk plek iets netter achter laten

Prima installatie afspraak

Duidelijke info

Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw waardevolle feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en installatie van uw cv-ketel. We nemen uw suggestie om de werkplek netter achter te laten ter harte en zullen hier in de toekomst extra aandacht aan besteden. Uw tevredenheid en aanbeveling betekenen veel voor ons. Bedankt voor uw vertrouwen in Energiewacht!