Klantvriendelijk blijven.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Nvt

Wat viel u in positieve zin op?

Service was altijd prima!

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet volledig aan uw verwachtingen voldeed, vooral wat betreft klantvriendelijkheid en het nakomen van afspraken. We waarderen uw compliment over de service en zullen werken aan de genoemde verbeterpunten. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.
Team Webcare Energiewacht

Als monteur niet komt dat doorgeven.En nieuwe afspraak moest ik meermalen achter aan.

Goe de monteur

Beleefdheid

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het maken van een nieuwe afspraak zoveel moeite kostte en dat er niet werd doorgegeven wanneer de monteur niet kwam. We waarderen uw positieve opmerkingen over onze monteurs en de vriendelijkheid van onze medewerkers. We zullen uw feedback gebruiken om onze communicatie en afspraken te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw review.

Mark Jansen

Mensen een kans geven een alternatief te bieden voor intakegesprek....

Goede service aan de telefoon en op locatie. Alleen het inplannen van kennismakingsgesprek om te kijken wat er mogelijk is was een drama......erg slecht behandeld.

Wat viel u in positieve zin op?

De deskundigheid van de monteur en de passie waarmee hij zijn werk voltooide.

Beste Mark Jansen,
Beste Mark Jansen,
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden. Hartelijk dank voor uw review.
Energiewacht, Team Webcare

Geef de adviseur en de telefoonkabel een cursus klantgerichtheid en klantvriendelijkheid

De ketel is goed van prijs.
De adviseur was ongeïnteresseerd, en kwam niet met een advies. We moesten zelf verzinnen welk toestel we wilden.
De dame die de afspraak voor de adviseur plande...
De ketel is goed van prijs.
De dame die de afspraak voor de adviseur plande was eigenwijs, op het onbeschofte af.
Aanvankelijk werd geen rekening met onze agenda gehouden (werk).
De dame die de installatie plande heeft op ons verzoek de afspraak verschoven, maar daar wist de installsteur niets van: hij belde een paar dagen voor de aanvankelijke datum om af te stemmen.
De installateurs hebben goed werk geleverd. Her was helemaal top geweest als ze de vloer schoon hadden achtergelaten.

Goed product, goede installatie

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review en feedback. Wij begrijpen dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. We hebben uw ervaringen intern naar de betreffende afdelingen teruggekoppeld om hier notie van te nemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden.
Energiewacht, Team Webcare

Klantvriendelijker en transparanter opstellen.

Niet. Klantvriendelijkheid bij de klantenservice is ver te zoeken. Bedrijf wat is gevraagd door Energiewacht wel echt helemaal top en goed! Energiewacht zelf is echter onvriendelijk en veel te... Niet. Klantvriendelijkheid bij de klantenservice is ver te zoeken. Bedrijf wat is gevraagd door Energiewacht wel echt helemaal top en goed! Energiewacht zelf is echter onvriendelijk en veel te duur!
Offerte was zo binnen 1 dag geregeld. Echter moest ik zelf achter een afspraak aan bellen en hebben ze niet goed genoeg naar de gestuurde foto's gekeken om de juiste producten mee te leveren.
Offerte was ook niet duidelijk/inzichtelijk genoeg wat alles precies kost en werd als ''pakketprijs'' aangeleverd.
Laat duidelijk zijn dat de monteurs van RAKA helemaal in orde waren en erg fijn, daar zijn de 5 sterren dan ook voor, energiewacht zelf verdient een dikke onvoldoende.

Wat viel u in positieve zin op?

Goed bedrijf gevraagd die werk uitvoert voor Energiewacht

Beste meneer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie. Wij begrijpen dat de service niet naar verwachting is verlopen. U bent vooraf niet geïnformeerd dat het geen draadloze thermostaat betrof. Terwijl dit op de foto's die u had gestuurd duidelijk had moeten zijn.
Er is vooraf aan de review contact met u geweest waarin u is uitgelegd dat wij niet op de hoogte waren van een technisch mankement in het bestaande systeem.
In overleg met ons heeft u besloten de huidige thermostaat te behouden, en wordt de andere thermostaat gecrediteerd.
Wij gaan ervan uit dat het voor u naar tevredenheid is afgehandeld.
Energiewacht, Team Webcare

Monteurs klant gerichte training geven.

De uitleg m.b.t. de functionaliteit was zeer beperkt. Ik moest zelf de wifi code maar invoeren. Uiteraard is er dus ook geen uitleg over het gebruik van de app geweest.

Wat viel u in positieve zin op?

De eerste monteur was ruim op tijd

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie. Het spijt ons te vernemen dat de dienstverlening anders is ervaren dan u van ons gewend bent. Vooraf aan de installatie ontvangt u informatie over het downloaden van de app en de functionaliteit ervan. Tevens is het mogelijk om de wifi code in te voeren wanneer de Cv ketel is geïnstalleerd.
Bij uitzondering zou een monteur u daarbij kunnen helpen, echter i.v.m. capaciteits- en tijdsgebrek gebeurd dat niet standaard.
Energiewacht, Team Webcare

Na vertrek van de monteurs bleek de warmwatervoorziening niet te werken .....

een eenvoudig aankooptraject, goede keus in combinatie met onderhoudscontract

snelheid van de montage/installatie

Beste meneer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie. U geeft hierin aan dat het u positief is opgevallen dat de installatie van de Cv ketel snel is verlopen. Helaas had u sindsdien geen warm water. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en wij vinden het erg vervelend dat u hiervan overlast heeft ondervonden. Onze excuses voor het ongemak.
Uit onze gegevens blijkt dat er meteen een afspraak met een van onze monteurs is ingepland.

U Detmers

+++

Keurig netjes afgewerkt.

Wat viel u in positieve zin op?

Gemoedelijkheid van de monteurs.

Beste meneer Detmers,
Beste meneer Detmers,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service en dat u ons aanbeveelt bij familie en vrienden. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw feedback over onze vriendelijkheid en vakmanschap wordt zeer gewaardeerd. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar.

Mustafa basturk

So door giant klantvriendelik

Betrouwbaarheid

Golden advies

Beste meneer Basturk,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Ga zo door

Ik hoop dat ik de juiste keuze heb gemaakt, op advies van Energiewacht. Tot nu toe doet hij het prima.

Wat viel u in positieve zin op?

Energiewacht was al mijn onderhoudsmonteur van mijn oude cv kachel. Kwam altijd de afspraak na en correcte uitvoering

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.