Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Snel geregeld

Snelheid en vriendelijkheid

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met de ketel en onze service. We waarderen uw complimenten over de klantvriendelijkheid en zullen blijven streven naar de hoogste kwaliteit.
Team Webcare Energiewacht

Geef bij binnenkomst iets meer toelichting over wat er gedaan gaat worden, waar je bij moet zijn (bijv op het dak)

Goede ketels, deskundig personeel

Wat viel u in positieve zin op?

Alle afspraken zijn nagekomen, elke vraag die ik had werd goed beantwoord

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback! We nemen uw suggestie over de toelichting bij binnenkomst mee om de service verder te verbeteren. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de deskundigheid van ons personeel en de naleving van afspraken.

Bulthuis

Even kijken of alles werkt

snel en duidelijk

Wat viel u in positieve zin op?

behulpzaam met de app van de thermostaat

Beste meneer Bulthuis,
Beste meneer Bulthuis,
Bedankt voor uw uitstekende beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de installatie. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan via nummer 088-555 3000

Engelbertink

Ga zo door

Goede ketel en prima service

klantvriendelijkheid

Beste meneer Engelbertink,
Beste meneer Engelbertink,
Bedankt voor uw beoordeling en positieve feedback! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met de ketel en onze service. We waarderen uw complimenten over de klantvriendelijkheid en zullen blijven streven naar de hoogste kwaliteit.
Team Webcare Energiewacht

Ik ben tevreden over hoe alles gelopen is.

Vriendelijkheid van de monteurs

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw geweldige beoordeling en uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de vriendelijkheid van onze monteurs. Uw aanbeveling betekent veel voor ons.

Henk

Omdat ze in de tropen wonen

Vriendelijkheid

Beste Henk,
Bedankt voor uw beoordeling en complimenten over de vriendelijkheid van ons team.
Energiewacht

cmj de jong en/of atm de jong-van delden

Vlgs ons goede ketel

Wat viel u in positieve zin op?

Opgewekte monteur en goede tips

Beste meneer en mevrouw de Jong,
Beste meneer en mevrouw de Jong,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met de ketel en de service. We waarderen uw complimenten over de monteur en zijn tips. Mocht u nog verdere opmerkingen of vragen hebben, horen we dat graag.

Goede survic

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve review!
Team Webcare Energiewacht

1e contact wat vlotter en gewoon luisteren naar klant.

niemand heeft meer cv ketel

Wat viel u in positieve zin op?

Ze deden wat beloofd was.

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met de service en dat wij onze beloften hebben waargemaakt. We nemen uw feedback over het eerste contact en het luisteren naar de klant ter harte en zullen dit verbeteren om de algehele ervaring te optimaliseren.

Bruggink

Nvt

Duidelijke communicatie
Goede service

Over alles tevreden

Beste meneer Bruggink,
Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u erg tevreden bent met ons!