Kies je monteurs goed uit

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

nee

1ste monteur was top 2de die kwam mag volgende keer wegblijven

Beste meneer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review. U geeft hierin aan dat u tevreden bent over de eerste monteur, echter de tweede monteur niet naar uw verwachting is geweest.
Het is ons uit...
Beste meneer/mevrouw,
Het is ons uit uw reactie niet duidelijk waarom u hem anders heeft ervaren. Maar fijn om te lezen dat de eerste monteur u goed van dienst heeft kunnen zijn.

Baten

Ga zo door!

Goede service en dienstverlening

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs zijn erg professionele medewerkers die tijd nemen om een en ander goed voor te lichten.

Beste meneer Baten,
Dank u wel voor uw review, fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.

A 4 tje met korte instructie voor de desbetreffende ketel

betrouwbaar en kwaliteit

Wat viel u in positieve zin op?

werkzaamheden goed uitgevoerd en alles netjes achtergelaten

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs en nemen uw verbeterpunt mee.

Nvt

nvt

nvt

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de review.

Ed de Gier

Nvt

Prijs kwaliteit verhouding en jarenlange ervaring met Energiewacht

Wat viel u in positieve zin op?

Goede informatie vooraf en tijdens de installatie ketel

Beste heer de Gier,
Beste heer de Gier,
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en uw vertrouwen in Energiewacht! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat u ons zou aanbevelen aan familie, vrienden of collega's.
Het doet ons goed dat u de duidelijkheid van de verstrekte informatie, het nakomen van afspraken, de kennis en professionaliteit van onze medewerkers en monteurs, evenals de vriendelijkheid en bekwaamheid hebt ervaren. Ook zijn we blij dat u positief bent over de uitleg die u heeft gekregen over de installatie van uw cv-ketel.

H de Boer

Niets

Alles perfect geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Werd ook keurig netjes gewerkt.

Beste mevrouw de Boer,
Beste mevrouw de Boer,
Hartelijk dank voor uw fantastische review en het vertrouwen in Energiewacht! We zijn verheugd om te horen dat u ons beoordeelt met een 10/10 en dat alles naar volle tevredenheid is verlopen.
Het doet ons goed dat u onze duidelijke communicatie, het nakomen van afspraken, de kennis en professionaliteit van onze medewerkers, de vriendelijkheid en bekwaamheid van onze monteurs, evenals de uitleg over de installatie allemaal als uitstekend heeft ervaren.

Zo doorgaan

wel aanbevelen om goede service

vriendelijk

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve review en uw waardering van 9/10! We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en dat u ons zou aanbevelen vanwege onze goede service.
We...
Beste heer/mevrouw,
We waarderen uw feedback over de vriendelijkheid van onze medewerkers en de bekwaamheid van onze monteurs. Dit zijn aspecten waar we veel waarde aan hechten.
Als u in de toekomst weer onze hulp nodig heeft, staan we graag weer voor u klaar.

Gouma

Als deze ketel het net zo prima doet als de vorige .

Professionele houding.

Beste heer Gouma,
Beste heer Gouma,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en het vertrouwen in Energiewacht. We zijn verheugd dat u overwegend tevreden bent met onze service en dat u onze monteurs als vriendelijk en bekwaam heeft ervaren. Uw positieve opmerking over de professionele houding van ons team stellen we zeer op prijs.
Mocht u in de toekomst verdere vragen of opmerkingen hebben, dan horen we die graag. Nogmaals bedankt voor uw feedback en het kiezen van Energiewacht.

Marja Evegroen

Factuur kan eerder verstuurd worden

Goede test-resultaten

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid van het plaatsen van de ketel

Beste mevrouw Evegroen,
Hartelijke dank voor uw review.
Wij zijn blij dat u het nakomen van afspraken en de bekwaamheid van de monteurs hoog waardeert.
Wij nemen de feedback met...
Beste mevrouw Evegroen,
Hartelijke dank voor uw review.
Wij nemen de feedback met betrekking tot de factuur mee voor onze toekomstige serviceverbetering.

goed advies

advies

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring met Energiewacht. We zijn verheugd dat u over het algemeen tevreden bent met onze service en dat u ons zou aanbevelen aan anderen.
We waarderen uw hoge waardering voor de duidelijkheid van informatie, het nakomen van afspraken, en de vriendelijkheid en bekwaamheid van onze medewerkers en monteurs. Uw opmerking over het goede advies is voor ons erg waardevol.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of behoefte hebben aan verdere ondersteuning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.