anonymous
De mensen zijnheel correct,geschikt en heel goed in het onderhouden van de cv.ketel.
- Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
- Niet een
- Wat viel u in positieve zin op?
- Hebben heel veel verstand van de cv.ketels.
Keurig op tijd. Aardige monteur. Netjes
Komen afspraken na werken netjes laten geenafval acter verteld wat ze vernieuwd hebben en geven een mening over de toestand van het toestel.
Ben heel goed en vriendelijk geholpen
Ik beveel nooit iets of iemand aan. Maar is ben een heel tevreden klant .
Ik vind het wel zo veilig dat ik een service contract heb
Na de service beurt gaf de ketel een storing aan , monteur was net weg, direct gebeld met de storing dienst, "meneer was kort af"kan het pas een "dagdeel "daarna het worden opgelost. Ik vindt dit geen 24/7 service
Onderhoud onaangekondigt willen uitvoeren. Tijdsblok afgesproken en dan nog ruim een half uur eerder voor de deur staan.
Snelle service en duidelijk in uitleg.
prettig, betrouwbaar
Om de conditie van de ketel goed te onderhouden!
Ben zeer revreden
Is goed, ook communicatief
Goede service
Zou ik aanbevelen . Goede service
Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:
Energiewacht Service en Onderhoud
Lippestraat 1
8028 PS Zwolle
Keurig op tijd. Aardige monteur. Netjes
Ben heel goed en vriendelijk geholpen
Ik beveel nooit iets of iemand aan. Maar is ben een heel tevreden klant .
Ik vind het wel zo veilig dat ik een service contract heb
Snelle service en duidelijk in uitleg.
prettig, betrouwbaar
Om de conditie van de ketel goed te onderhouden!
Ben zeer revreden
Is goed, ook communicatief