Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Kennis en professionaliteit

SterSterSterSterLege ster

Prima dienstverlening. Alleen jammer dat het onderhoud steeds minder vaak ik met stijgende kosten

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer, mevrouw, Dank je wel voor je feedback! We vinden het jammer te horen dat de kosten een negatieve indruk hebben achtergelaten. We zullen dit zeker meenemen voor verbeteringen. We streven ernaar de klanten altijd goed te informeren, ook over de facturen, dus we waarderen je suggestie voor meer transparantie. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

P.Martinius

Prima gegaan

7621AL

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Martinius, Fijn om te horen dat alles prima is verlopen en dat je tevreden bent met de vakmanschap van de monteurs! Bedankt voor je positieve feedback, we blijven ons best doen om deze service te behouden. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Carla

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Er zat bijna 2,5 jaar tussen nu en vorig onderhoud. En deze onderhoud was omdat ik er zelf contact zocht. Reactie op mijn mail was dat laatste onderhoud in 2023 was geweest terwijl dit 2022 was. Na excuses zou een afspraak worden ingepland. Niet vooraf afspraak gemaakt. Krijg 15 min van te voren een sms. En twee weken later weer sms en staat er weer een monteur op de stoep. Raar, administratie niet op orde!

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste Carla, Het spijt ons te horen dat de communicatie en het nakomen van afspraken niet naar wens zijn geweest. Dit is uiteraard niet hoe we onze klanten willen bedienen. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken, zodat we onze processen kunnen verbeteren. Bedankt voor uw geduld, en we hopen dat we de situatie kunnen rechtzetten. Ik heb uw klacht inmiddels doorgezet naar de betreffende afdeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Mevr Jansen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Klep vervangen, nu lawaai

9541AR

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste mevrouw Jansen, Dank voor de feedback. Het spijt ons dat u problemen ervaart met het lawaai na het vervangen van de klep en dat u niet tevreden bent over de professionaliteit van de service. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen dit met de betrokkenen bespreken. Fijn om te horen dat u de vriendelijkheid van de medewerkers waardeert. We doen ons best om de snelheid van onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Marcel de Rijk

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Energiewacht is diverse keren bij mij geweest maar heeft nooit het probleem opgelost. Contact met klantenservice is moeizaam tot onmogelijk. Prijsafspraak was €850,- en ze durven mij voor de vele bezoeken (te danken aan hun onkunde) een factuur van €2417,- te sturen. Hierna een lang en moeizaam traject in gegaan met de facturatie en installatie afdeling van Energiewacht. Op dit punt zijn we al vanaf eind september 2022 tot 15 februari bezig om een passende oplossing te vinden. Ik heb hen formeel in gebreke gesteld en een termijn van nog een week gegeven om dit probleem op te lossen, ik wens namelijk niet langer in de kou te zitten. Hierna uiteraard mijn klus door een andere partij op laten pakken. De boeven van Energiewacht denken mij nu in 2025 een aanmaning te sturen, hier ben ik natuurlijk niet van gediend. Ik heb lang geduld gehad en een negatieve review achterwege gelaten tot nu. Wat een rot bedrijf, geen zaken mee doen!

2403HL

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer de Rijk, Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Energiewacht zo teleurstellend is geweest. We begrijpen hoe frustrerend het is als afspraken niet worden nagekomen en problemen niet worden opgelost. We nemen uw feedback serieus en zullen dit zeker intern bespreken om onze processen te verbeteren. We hopen dat de situatie snel naar tevredenheid kan worden opgelost. Uw klacht heb ik inmiddels doorgezet naar de betreffende afdeling en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Heerink

Zelf geen omkijken naar regelen alles

7581tk

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Heerink, Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u over het algemeen tevreden bent over de service en het onderhoudscontract. We begrijpen dat het belangrijk is om ook duidelijk uitleg te krijgen over de ketel en het onderhoud. We zullen deze suggestie zeker meenemen om ervoor te zorgen dat klanten in de toekomst beter geïnformeerd worden. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

Keurig op tijd, aardige meneer, duidelijkheid over werkzaamheden, goed advies en alles netjes achtergelaten.

7421LH

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijkheid

9615ak

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn dat u tevreden bent over de service- en dienstverlening van Energiewacht en dat de vakkennis van de monteur er voor u uitsprong. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

partekulier

goed werk.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons dat de telefonische bereikbaarheid momenteel niet optimaal is. We vinden het fijn dat u verder tevreden bent over de service- en dienstverlening van Energiewacht. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Giny Zwaans

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Het was erg moeilijk om telefonisch contact te krijgen. Dat was frustrerend. Stond je een tijd in de wachtrij en werd de verbinding gewoon verbroken, zodat je weer opnieuw kon beginnen.

9472 PH

tonnie bakker

we hebben een oncerhoudscontract voor de cv-ketel en voor de ventilator. na bijna 2 jaar kwam de monteur onlangs langs voor de ketel te controleren. voor de ventilator had hij geen info/bericht/order meegekregen. Heeft de ventilator wel gereinigd, maar vind het slordig dat jullie dit niet 1 keer meenemen

9403xv

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Bakker, Hartelijk bedankt voor uw review. We zijn blij dat de monteur u naar tevredenheid heeft geholpen. Uw review wordt doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Zij kunnen even voor u nakijken of alles goed in het systeem staat. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

SterSterSterLege sterLege ster

Omdat service en onderhoudscontracten niet tot de reguliere gespreksonderwerpen behoren. Dus onwaarschijnlijk dat ik het zou aanbevelen.

7411 eb

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn dat de monteur u netjes en snel heeft kunnen helpen. Het spijt ons dat de monteur niet helemaal duidelijk is geweest met betrekking tot de kosten van het onderdeel. Het is juist fijn om tijdens het bezoek daar duidelijkheid over te krijgen in plaats van achteraf. We hopen dat dit bij een volgend bezoek beter verloopt. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

prima monteur

7926tw

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over het advies en de service die u heeft ontvangen. We waarderen uw feedback en zullen blijven streven naar uitstekende service. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Hospers

Vriendelijke beleefte vakman

7545GD 552

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Hospers, Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn dat u tevreden bent over de service- en dienstverlening van Energiewacht. Bedankt voor het compliment voor onze monteur! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Harry Mulder

Je hoeft zelf niet over het onderhoud, na te denken. Het gaat automatisch, omdat je een onderhouds contract hebt.

9953SK

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Mulder, Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn dat u erg tevreden bent met uw abonnent en de bijbehorende dienst- en serviceverlening. We zijn blij te lezen dat de monteur het werk naar tevredenheid heeft uitgevoerd. Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Geantwoord op

Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 februari 2017

Energiewacht Service en Onderhoud

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben we bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

8028 PS Zwolle