Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Kennis en professionaliteit

SterSterSterLege sterLege ster

Ieder zijn eigen keus

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
E-Mail naar juiste e-mailadres sturen m.sanders62@kpnmail.nl in plaats van oude mailadres m.sanders62@online.nl deze vervalt op korte termijn
Eigenlijk niets gevraagd

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Uw e-mail adres is in ons systeem aangepast. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. We zijn blij dat u tevreden bent met de service- en dienstverlening van Energiewacht. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Glazenburg

Gewoon prima

Vriendelijkheid monteur.
Zo doorgaan

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Glazenburg, Hartelijk bedankt voor uw review. We zijn blij met uw kort maar krachtige feedback. Bedankt dat u onze service- en dienstverlening waardeert met een 10! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

F.Mulder

Contract voldoet goed

Kennis en tips van de monteur

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Mulder, Hartelijk bedankt voor uw review. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service- en dienstverlening. Bedankt voor het mooie rapportcijfer. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een contract met hen om iedere 2 jaar onderhoud te krijgen voor onze ketel en het heeft de laatste keer bijna 3 jaar geduurd voor er een monteur kwam. Ik heb dus eigenlijk een jaar extra betaald voor minder service. En toen ik daarover reclameerde heb ik geen reactie gehad

eerder reageren op de inhoud van een mail
de monteur deed het prima

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer, mevrouw, Het spijt ons te horen dat de ervaring niet naar wens is geweest. We begrijpen dat de vertraging in het onderhoud en het gebrek aan reactie op uw klacht teleurstellend is. We zullen dit meenemen als feedback om onze service te verbeteren. Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Bruggers

Dat de monteur telefonisch contact opneemt als hij het adres niet kan vinden
Monteur was aardig

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Bruggers, Dank u voor uw feedback! We begrijpen dat het belangrijk is voor de monteur om contact op te nemen als er problemen zijn met het vinden van het adres. We zullen ervoor zorgen dat dit in de toekomst beter wordt gecommuniceerd. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Prima prijs- en kwaliteitsverhouding onderhoudscontract

Er werd voldoende tijd genomen voor de servicebeurt
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Afspraak onderhoud van tevoren aangeven !

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer, mevrouw, Dank u voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de tijd die werd genomen voor de servicebeurt. We begrijpen uw suggestie om onderhoudsafspraken eerder aan te geven en zullen dit zeker meenemen om de communicatie te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De eerste keer werd de afspraak door Energiewacht afgezegd vanwege ziekte, de tweede keer kwam niemand opdagen. De derde keer ging eindelijk door. Kostte mij dus wel 3 vrije dagen!!

Kom afspraken na.
Keurige monteur, vriendelijke medewerkster aan de telefoon

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer, mevrouw, Dank u voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Het is jammer om te horen dat de afspraken niet zijn nagekomen, en we begrijpen dat dit frustrerend voor u moet zijn geweest. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen ervoor zorgen dat we in de toekomst beter communiceren en afspraken nakomen. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Moest lang wachten op 7afspraak

Service afspraak binnen 2 jaar regelen
Prima monteur

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer, mevrouw, Dank u wel voor uw feedback! We begrijpen dat een lange wachttijd voor een afspraak frustrerend kan zijn en zullen proberen dit in de toekomst te verbeteren. Fijn om te horen dat u tevreden was over de monteur en de kwaliteit van het werk. We nemen uw suggestie voor een snellere planning van de serviceafspraken mee. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterSterSterSterLege ster

Mooie prijs voor meer zekerheid dat je ketel goed onderhouden wordt.

Er werd snel gewerkt.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Onze monteur was niet spraakzaam. Geen uitleg gekregen over wat hij ging doen of gedaan had. Deed zijn ding, heb hem maar alleen gelaten, liep meerdere keren door huis om spullen op te halen/weg te brengen en gaf toen aan dat hij klaar was. Een of ander iets had vervangen en ik moest iets ondertekenen. Het voelde vrij ongemakkelijk, maar goed; het onderhoud is gedaan!

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer, mevrouw, Dank u wel voor uw feedback! Het is fijn om te horen dat de prijs-kwaliteitverhouding goed bevallen is en dat het onderhoud snel is uitgevoerd. We nemen uw opmerking over de communicatie van de monteur serieus. We streven ernaar om duidelijkere uitleg te geven tijdens onderhoudsbeurten, zodat u zich meer op uw gemak voelt. We zullen kijken hoe we hierin kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

Monteur correct, vriendelijk en bekwaam.

N.v.t.

Dirk

Wij zijn goed onderhouden van cv combinatie genoodzaakt om storing te voorkomen.

Wat viel u in positieve zin op?
De manier van hoe de monteur zich melde.
Onderhoud jaarlijks te doen

Vriendelijk
Bij ziekte van medewerker. Eerder bellen

Goed en correct

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 februari 2017

Energiewacht Service en Onderhoud

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben we bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

Monteur was aardig

Prima prijs- en kwaliteitsverhouding onderhoudscontract

Er werd voldoende tijd genomen voor de servicebeurt
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Afspraak onderhoud van tevoren aangeven !

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Kom afspraken na.
Keurige monteur, vriendelijke medewerkster aan de telefoon

Moest lang wachten op 7afspraak

Service afspraak binnen 2 jaar regelen
Prima monteur

SterSterSterSterLege ster

Mooie prijs voor meer zekerheid dat je ketel goed onderhouden wordt.

Er werd snel gewerkt.

anonymous

Monteur correct, vriendelijk en bekwaam.

N.v.t.

Dirk

Wat viel u in positieve zin op?
De manier van hoe de monteur zich melde.
Onderhoud jaarlijks te doen

Vakkundig en servicegericht