Melden van de storing
8.2/10

Vriendelijke storingsdienst medewerkster, Behulpzame monteur

Bereidheid te helpen
Kunt u dit toelichten?
Eerste melding was niet doorgezet, daardoor lang moeten wachten. Hadden die dag storing met het systeem?!

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. We werken hier dagelijks aan door waar nodig steeds weer te verbeteren. Goed om dan te lezen dat het ook zo is ervaren. Onze excuses dat de eerste melding niet was doorgekomen. Sinds de invoering van een nieuw systeem hebben wij incidenteel te maken met storingen van het systeem helaas. Deze worden altijd z.s.m. verholpen. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Liegen, komen afsprsken niet na en komen niet opdagen bij afspraak zonder tegenbericht

Kwamen niet opdagen
Iedereen ontslaan

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Wij begrijpen uit uw reactie dat u ernstig teleurgesteld bent over uw verwachtingen ten aanzien van onze dienstverlening. Wij hebben uw review interen teruggekoppeld om uit te zoeken wat er zich heeft afgespeeld. Er wordt contact met u opgenomen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Wietsma

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

slechte ervaring bij installatie nieuwe ketel, vervolgens bij storing niet bevoegde monteur aan huis

3 monteurs ? nodig om probleem te lokaliseren en slechte opvolging
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Luister beter naar de klant, doe huiswerk vooraf en stuur geen monteurs die van toeten nog blazen weten. De abominabele installatie van de ketel geeft ernstig te denken. directe feedback van de verkoper ( Ferwerda) kan hierbij zeker helpen.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer Wietsma, Dank u wel voor uw reactie. Het spijt ons te vernemen dat uw ervaring niet naar verwachting is geweest. Wij hebben uw review intern teruggekoppeld. Er wordt contact met u opgenomen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Stefan Boers

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb een contract bij jullie lopen voor de ketel, nu heb ik een storing gehad. En moet ik toch betalen. En dat snap ik niet en ben ik het ook niet mee eens..

De netheid aan de telefoon en kundigheid van de monteur
Kunt u dit toelichten?
De dame aan de telefoon vroeg goed door.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Probeer een afspraak in een tijdvak van 2 uur te plannen.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer Boers, Dank u wel voor uw bericht. We begrijpen dat dit vragen oproept en helpen u hier graag bij. Zou u ons alstublieft per e-mail wat meer gegevens kunnen sturen, zoals uw adres, klantnummer en eventueel het factuurnummer? Dan kijken we het graag voor u na. U kunt mailen naar webcare@energiewacht.nl. We nemen uw signaal serieus en zoeken het graag voor u uit. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Mulder

Ik heb er nooit over

Hed 2 afspraken gemaakt en niemand is geweest. Pas bij de 3e keer kwamen ze
Als je een afspraak maken moeten ze ook komen en niet zeggen ik ben geweest
Niks

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer Mulder, Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat de dienstverlening anders is ervaren dan dat u van ons gewend bent, en wij 2x keer niet op de met u afgesproken tijd zijn gekomen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben uw review intern teruggekoppeld om lering te trekken ter verbetering van onze service. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Snel en goed geholpen

n.v.t.
Kunt u dit toelichten?
Ondanks mededeling dat t dagen kon duren, werden we dezelfde dag vd melding gebeld om n afspraak te plannen.
Dat de afspraak snel en op korte termijn gemaakt kan worden

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer of mevrouw, Wat fijn dat u zo snel bent geholpen. We proberen altijd waar mogelijk sneller te schakelen dan verwacht. Bedankt dat u dit met ons deelt! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Snijders

snelle reactie

Geen moeite. Werd deskundig geholpen aan de telefoon
Deskundige monteur

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer of mevrouw Snijders, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn dat u zowel aan de telefoon als door onze monteur deskundig bent geholpen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

goed opgelost, vriendelijke medewerker en weinig kosten
prima
nee

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer of mevrouw, Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost. We geven uw compliment graag door aan onze collega. Bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

SterSterSterSterLege ster

Na oplossen klacht nog steeds tevreden, monteurs hebben genoeg kennis en weten waar ze het over hebben

Geen tip op dit moment
Kennis van de medewerker en ook zeker de klantvriendelijkheid
Geen moeite

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer of mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn dat u ondanks de eerdere klacht tevreden bent gebleven. We geven uw compliment graag door aan onze monteurs- zij doen elke dag hun best om met kennis en vakmanschap te helpen! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

tot nu toe prima ervaring

monteur gaf niet op en belde een collega voor hulp
snel telefonisch geholpen
ga zo door

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer of mevrouw, Bedankt voor uw goede feedback! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Geeft een goed gevoel om lid te zijn

Vriendelijke medewerker
Was geen moeite
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
De tijdsduur waarop er iemand langskomt bijv. tussen 8-13u of tussen 13.00-18.00u verkorten.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer of mevrouw, Wat fijn om te horen! We doen ons best om dat gevoel elke dag waar te maken. Bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

HET GEHEEL
goed werkgeleverd
GA ZO DOOR

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en positieve woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service en dat u onze monteurs waardeert voor het goede werk. Uw compliment is een mooie motivatie voor ons team. Wij blijven ons inzetten om u ook in de toekomst snel en vakkundig van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Van Dijk

Snelle, correcte en vakkundige reactie op de storingsmelding

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer van Dijk, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de snelle, correcte en vakkundige afhandeling van uw storingsmelding. Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen — geweldig dat dit ook bij u zo is ervaren. Mocht u in de toekomst opnieuw hulp nodig hebben, staan wij uiteraard weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

snelle en goede service.

Wat viel u in positieve zin op?
snel en vriendelijk geholpen.
geen.
Kunt u dit toelichten?
goed geholpen aan de telefoon en snelle afspraak.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u snel en vriendelijk bent geholpen en dat de storing naar tevredenheid is opgelost. Wij doen ons best om onze klanten snel van dienst te zijn, en het is prettig te lezen dat dit ook zo is ervaren. Mocht u in de toekomst weer vragen hebben, staan wij uiteraard graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

Monteur kwam vlot en communiceerde goed wat en waarom.

Zie bovenstaande opmerking

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht,

Geantwoord op

Energiewacht Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 juli 2019

Energiewacht Storing

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben we bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

3 monteurs ? nodig om probleem te lokaliseren en slechte opvolging

Stefan Boers

De netheid aan de telefoon en kundigheid van de monteur
Kunt u dit toelichten?
De dame aan de telefoon vroeg goed door.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Probeer een afspraak in een tijdvak van 2 uur te plannen.

Mulder

Van Dijk

Snelle, correcte en vakkundige reactie op de storingsmelding

snelle en goede service.

Wat viel u in positieve zin op?
snel en vriendelijk geholpen.
geen.
Kunt u dit toelichten?
goed geholpen aan de telefoon en snelle afspraak.

anonymous

Monteur kwam vlot en communiceerde goed wat en waarom.

Zie bovenstaande opmerking

Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt: