G. Welbergen

Er wordt correct en goed gewerkt. Ook het aangegeven probleem is snel en goed opgelost.

Kunt u dit toelichten?

Ik kon het met de monteur die voor een onderhoudsbeurt kwam gelijk afspreken.

Wat viel u in positieve zin op?

Snel en correct handelen als het nodig is

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Ga op dezelfde wijze door.

Beste meneer Welbergen,
Dank u wel voor het plaatsen van uw positieve beoordeling, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.
Met...
Beste meneer Welbergen,

Wolting

Altijd goede service

Kunt u dit toelichten?

Savonds gebeld andere morgen stonden ze er al

Vakkundige mensen

Geen .

Beste meneer Wolting,
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk dank voor uw review.

pol

Goede service

snel geholpen

snel geholpen

Beste meneer Pol,
Hartelijk dank voor uw review.
Energiewacht, Team Webcare

Paar keer in het verleden problemen gehad met persoon Energiewacht

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur had de storing direct gezien

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Over het algemeen is Energiewacht te duur.

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback en beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle en vakkundige oplossing van de storing. We nemen uw opmerkingen over de kosten en eerdere ervaringen ter harte en waarderen uw openheid. Mocht u in de toekomst nog vragen of suggesties hebben, staan we graag voor u klaar.
Team Webcare Energiewacht

Verder geen commentaar

Vlotte afwerking

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de vlotte afhandeling van uw storing. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we graag voor u klaar.
Team Webcare Energiewacht

Anja

Vriendelijke monteur kennis van zaken

Kunt u dit toelichten?

Dit verliep ook redelijk tot goed

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur met kennis van zaken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Het heeft nog al wat voeten in de aarde gehad om ons aan te melden bij de Energiewacht. Dat moet makkelijker verlopen.

Beste Anja,
Beste Anja,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden. Hartelijk dank voor uw review.
Energiewacht, Team Webcare

Het verhelpen van de storing was uitstekend. De reden van de storing lag in een vorige behandeling van de cv ketel

nee

?

?

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het plaatsen van de review.

Wel!Prima service

Kunt u dit toelichten?

Afspraken zijn niet het sterkste punt van de energiewacht.

Veel vakkennis.

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs.

Snelle, vakkundige klachtafhandeling.

Netheid van personeel

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat onze klachtenservice u goed is bevallen.

P poliste

Prima service, snelle reparatie.

Kunt u dit toelichten?

Afspraak telefonisch, wat wel jammer is dat afspraak alleen 's.middags of in de ochtend kan. Tijdsbestek van plus minus 3 uur zou beter zijn.

Wat viel u in positieve zin op?

Vakmanschap , nette werkwijze.

Plannen in 2 a 3 uur intervallen
Niet van 8.00 - 12:30 of 12:30 -17:00
Maar 8:00 - 10;30 10;30 -13:30 13;30 16:30

Beste meneer Poliste,
Beste meneer Poliste,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn ons bewust dat een afspraak binnen een dagdeel minder goed uitkomt voor de een dan voor de andere klant. Echter, om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn zit de efficiëntie in de korte routes tussen de adressen. Als planning heb je dagelijks te maken met korte termijn afzeggingen, adressen waar niemand aanwezig blijkt, of een onderdeel dat vervangen moet worden en extra tijd in beslag neemt. Omdat de klant van ons mag verwachten dat het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de afspraak ondervinden wij vooral ook het begrip hiervoor van de klant.
De spreiding zoals door u voorgesteld zal helaas ten koste gaan van de efficiëntie. Wij waarderen het echter zeer dat u als klant met ons meedenkt, hartelijk dank hiervoor.