Dit is meerdere keren aan de orde geweest: telefoon gaat over en automatische beantwoorden zegt er zijn GEEN wachtenden voor u, maar dan alsnog langer dan 15 minuten moeten wachten. Als je geholpen wordt, moet je erg goed uit kunnen leggen wat er aan de hand is, anders wordt je door een telefoniste met een kluitje in het riet gestuurd. Je moet stevig in je schoenen staan.
Ik ben uiteindelijk geholpen, maar meer omdat ik mijzelf niet liet overrompelen.
De telefoon opnemen en zorgen dat de telefonistes meer oplossingsgericht zijn en geen conclusies te trekken zonder de situatie eerst goed te kennen. Dit betekent dus goed luisteren naar de klant.
Beste meneer, mevrouw,
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor je feedback. We waarderen je opmerkingen over zowel de goede als minder goede ervaringen met onze service. Het is duidelijk dat er ruimte is voor verbetering in de telefonische bereikbaarheid en de oplossingsgerichtheid van onze medewerkers.
We nemen je suggesties serieus en zullen werken aan betere training voor onze telefonistes, zodat ze beter kunnen inspelen op de behoeften van klanten. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, horen we dat graag.
Team Webcare Energiewacht