Goede service

Snel en kundig geholpen

Vriendelijkheid van de storingsdienst

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Beste meneer, mevrouw,
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat alles goed is verlopen. Mocht je in de toekomst nog feedback of vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

Bianca

Wel, goede service.

Kunt u dit toelichten?

Gebeld en de volgende dag was er ook al iemand die de storing kwam vethelpen

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk, goede vlotte service en vriendelijke en bekwame vakman die hier kwam!

Geen tips

Beste Bianca,
Beste Bianca,
Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat de vakman je goed heeft geholpen. We waarderen je aanbeveling en zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!

Peter Holtkamp

Toegankelijke klantenservice. Goede monteurs.

Kunt u dit toelichten?

Deze monteur heeft na een eerdere melding het probleem tot de bodem uitgezocht en opgelost.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles snel en vakkundig opgelost

Beste meneer Holtkamp,
Beste meneer Holtkamp,
Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent over de service en de inzet van onze monteurs. We streven ernaar om problemen snel en vakkundig op te lossen, en het is fijn om te weten dat we dat hebben kunnen waarmaken. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag!

Chris Meppelink

Correcte afhandeling van de afspraak

Niet nodig

Wat viel u in positieve zin op?

Het onderdeel was in de service-auto aanwezig! Super, geen wachttijd.

Niet nodig!

Beste meneer Meppelink,
Beste meneer Meppelink,
Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat de afhandeling van je afspraak zo soepel verliep en dat je snel geholpen werd met de benodigde onderdelen. We streven ernaar om de service zo efficiënt mogelijk te maken. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Fijn dat je tevreden bent!

Astrid

Vriendelijk.

Meteen iemand gestuurd

Vriendelijk. Goede en snelle oplossing

Beste mevrouw Astrid,
Beste mevrouw Astrid,
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle en vriendelijke service bij het oplossen van uw storing. Uw complimenten over de efficiëntie en de oplossingsgerichte aanpak worden zeer gewaardeerd.
Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!
Team Webcare Energiewacht

Altijd vriendelijk, snel en vakkundig geholpen.

Kunt u dit toelichten?

Even bellen, was zo klaar.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk, snel en professioneel.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Ga zo door, communiceer met de klant. Als de klant niets meldt, vraag dan door.

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.
Met vriendelijke...

Het uurloon van de monteur van € 108, vind ik veel te hoog

zelfde dag gekomen

niets

Een normaal uurloon rekenen

Beste meneer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie. U heeft een abonnement waarbij het arbeidsloon van de monteur niet is inbegrepen. Daardoor zijn de abonnementskosten ook lager.
Met...
Beste meneer/mevrouw,
Energiewacht, Team Webcare

De laatste storing in eerste instantie een monteur gestuurd zonder enige kennis van zaken. Deze haalt iets uit de cv ketel en daarom die avond en nacht geen warmte en warm water

De tweede monteur heeft het probleem in 15 minuten verholpen

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur met ervaring weet waar hij het over heeft

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De juiste kundige mensen sturen

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review. Wij begrijpen dat uw ervaring met Energiewacht niet helemaal naar verwachting was.
Helaas zijn niet alle storing een eerste keer...
Beste heer/mevrouw,
Helaas zijn niet alle storing een eerste keer herleidbaar naar de oorzaak. Maar fijn om te lezen dat de tweede monteur deze dan snel gevonden heeft.

willeke

Ondanks dat je een abbonnement hebt is het uurtarief voor hulp om storing te verhelpen schribarend en buiten alle propierties van 100euro p/u

Kunt u dit toelichten?

was snel een andere medewerker

Wat viel u in positieve zin op?

de laatste was vriendelijk en behulpzaam

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

100euro vragen voor werkloon per uur is geen service meer maar een vorm van afpersing aangezien je gebonden bent om eigen personeel het uit te laten voeren ivm garantie enz.

Beste mevrouw Willeke,
Beste mevrouw Willeke,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over de kosten van de service, ondanks het abonnement dat u heeft. We begrijpen dat hoge tarieven voor hulp ongewenst kunnen zijn, vooral als u gebonden bent aan het gebruik van onze service.
We zullen uw opmerkingen over de kosten en de klanttevredenheid serieus nemen en deze doorgeven aan het managementteam voor verdere evaluatie. Mocht u verdere vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.