Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
7.8/10
Kennis en professionaliteit

Lensen

Was een attente, vriendelijke man
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Het lijkt me goed gedaan, maar ben iets onzeker.

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste mevrouw Lenzen, Dank u wel voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen. Mocht u desondanks nog vragen hebben zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 16:30 op telefoonnummer 088-5553000. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Zie hierboven

Wat viel u in positieve zin op?
Remon die geen half werk levert. Geruststelling van Chris Enschede.
Monteur Remon uit Groningen en assistent Elias waren geweldig. Denken goed mee, denken goed na en werken snel. Chris v ventilatie Enschede is ook een aanwinst voor de organisatie. Zonder hem had ik de afspraak geannuleerd omdat de afdeling ventilatie Assen zeer slecht bereikbaar was het afgelopen half jaar. Advies accountantmanager was goed maar belde ook niet terug na verzoek ingesproken op zijn mobiel nummer. De nwe ventilatiebox is prima, het tarief voor het reinigen vd kanalen veel te hoog. Dit kunnen jullie beter klantspecifiek opmaken. Kleine woning, weinig of korte kanalen. Nu maar zo gelaten omdat de installatie vd nwe box wat meer tijd in beslag nam. Zal niet meer zoveel betalen vh reinigen.

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Het compliment naar de monteur(s) geven we intern door. Een bewijs voor ons dat we door het inzetten van dit nieuwe traject er nog beter voor onze klanten en dus voor u kunnen zijn. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Meldt van tevoren dat het schoonmaken binnrn een half uur is gedaan.

De prijs is veel te hoog in verhouding tot de tijd die nodig om schoon te maken.
Wat viel u in positieve zin op?
Dat er vertelt is dat de ventilatiekanalen regelmatig gereinigd moeten worden.

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw feedback. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht,

betere uitleg van de handleiding

De monteur kwam keurig op de afgesproken tijd, was vriendelijk en beleefd
Deskundige en beleefde werknemer

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste heer/mevrouw, Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt m.b.t. betere uitleg van de handleiding zullen wij meenemen ter verbetering van onze service. Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht,

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. We werken hier dagelijks aan door waar nodig steeds weer te verbeteren. Goed om dan te lezen dat het ook zo is ervaren. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

NJJ.Joop Nuijs

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer Nuis, Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te lezen dat u onze service zo goed weet te waarderen. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

anonymous

Er zat een mismatch in de informatie verstrekt door de adviseur en de monteurs. Dat zou niet moeten

Grondig, goede communicatie
Deskundigheid vd monteurs

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw positieve beoordeling Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Vervelend om te horen dat er sprake was van een mismatch in de informatie tussen de adviseurs en de monteurs. Dit mag uiteraard niet voorkomen. Onze excuses voor het ongemak. We zullen dit intern terugkoppelen ter verbetering van onze service. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Minze

Nvt

Exacte nut en werking blijft wat theoretisch, maar behandeling ging snel en gemakkelijk
Totaal geen overlast

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Pieter

Doorgaan met aangeven van mogelijkheden vervanging en modernisering.

Wat viel u in positieve zin op?
Deze monteur is een topper, goede voorlichting en een nette manier van weken.
Je hebt verse lucht van buiten in huis.

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste Pieter, Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw suggestie door te gaan met aangeven van mogelijkheden vervanging en modernisering nemen wij ter harte. Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht,

Wat viel u in positieve zin op?
Er werd goed mee gedacht en vragen werden adequaat beantwoord.
De ventilatie werd zorgvuldig gereinigd en we kegen adviezen over ventilatie in de badkamer en andere ruimtes in huis.

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

anonymous

Onduidelijk is de termijn waarop de sepa-machtiging leidt tot afschrijving van het factuurbedrag. Het zou helder moeten zijn hoeveel tijd tussen installatie en afschrijving zit

Snelle en correcte service. Vriendelijk personeel.
Snelle en correcte service

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelle en correcte service, evenals de vriendelijkheid van ons personeel. Wat betreft de termijn van de SEPA-machtiging en de afschrijving van het factuurbedrag, begrijpen we dat dit voor enige onduidelijkheid zorgt. We zullen ervoor zorgen dat deze informatie duidelijker wordt gecommuniceerd, zodat u precies weet wanneer de afschrijving plaatsvindt na installatie. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Het doorzetten van de monteur
Ondanks de moeilijkheden toch voor elkaar gekregen

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat, ondanks de moeilijkheden, onze monteur het voor u heeft kunnen oplossen en dat u de vriendelijkheid en het doorzettingsvermogen van onze medewerkers waardeert. Uw vertrouwen in onze kennis en betrouwbaarheid doet ons goed! Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan wij uiteraard weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groeten, Team Webcare Energiewacht

Trijntje Stelma

Geen tips

Geen toelichting
Vriendelijkheid

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste mw. T. Stelma, Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service, de vriendelijkheid van onze medewerkers en de bekwaamheid van onze monteurs. Mocht u in de toekomst vragen hebben of opnieuw gebruik willen maken van onze diensten, staan wij uiteraard graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik wil graag contact over het betaalde bedrag. Ik wil graag de afzuiging weer lager gezet. Het bromt zo.

Verstand van zaken
Ik weet niet of het echt nodig was. Sowieso vind ik 299,-- voor 3 kwartier zuigen in een systeem VEEL TE DUUR. Op de site stond een bedrag van 166 euro...... Verder heeft de professionele en aardige man de afzuiging hoger gezet waardoor het erg bromt. Wat niet fijn is en ook niet nodig, we waren tevreden hoe het was.

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer, mevrouw, Dank voor uw feedback! Het spijt ons dat u niet tevreden bent over de prijs en de afzuiging. We begrijpen dat de kosten voor het reinigen van het ventilatiesysteem voor u te hoog waren, en we zullen kijken of er duidelijker informatie kan worden verstrekt over de kosten. Wat betreft de afzuiging: we nemen uw opmerking serieus en kunnen kijken naar het verlagen van het geluidsniveau. We waarderen dat u de kennis van onze monteur positief benoemt en hopen de situatie snel naar uw tevredenheid op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

De kwaliteit van de apparatuur
Is goed voor binnenklimaat

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer, mevrouw, Dank u wel voor uw feedback! We zijn blij te horen dat de ventilatie goed heeft bijgedragen aan het binnenklimaat en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de apparatuur. We nemen uw opmerkingen over de verduidelijking van de informatie en het nakomen van afspraken mee om onze service verder te verbeteren. Als er nog iets is waar we u mee kunnen helpen, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Geantwoord op

Energiewacht Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2017

Energiewacht Ventilatie

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben we bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

8028 PS Zwolle

Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit

Lensen

Was een attente, vriendelijke man
Het lijkt me goed gedaan, maar ben iets onzeker.

Zie hierboven

Wat viel u in positieve zin op?
Remon die geen half werk levert. Geruststelling van Chris Enschede.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Meldt van tevoren dat het schoonmaken binnrn een half uur is gedaan.

Wat viel u in positieve zin op?
Dat er vertelt is dat de ventilatiekanalen regelmatig gereinigd moeten worden.

betere uitleg van de handleiding

Minze

Nvt

Totaal geen overlast

Pieter

Doorgaan met aangeven van mogelijkheden vervanging en modernisering.

Wat viel u in positieve zin op?
Deze monteur is een topper, goede voorlichting en een nette manier van weken.
Je hebt verse lucht van buiten in huis.

Wat viel u in positieve zin op?
Er werd goed mee gedacht en vragen werden adequaat beantwoord.

anonymous

Snelle en correcte service. Vriendelijk personeel.
Snelle en correcte service

Het doorzetten van de monteur