Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Afspraken nagekomen
Wat viel u in positieve zin op?
Vakmanschap
Afspraken nagekomen
Vakmanschap
Alles netjes weer opgeruimd en gestofzuigd. Op verzoek de flexibele slangen bevestigd met door ons geleverde tyraps. Alleen de muur ankers van de oude ventilator heeft hij in de muur laten zitten?
Werkte netjes
Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Hopelijk werkt uw nieuwe ventilator naar behoren.
Heldere uitleg, duidelijk wat er ging gebeuren en ook terugkoppeling wat zijn bevindingen waren
helder advies, duidelijke uitleg en communicatie.
eel vanwege deskundigheid, niet kanalen worden niet doorgeblazen dus niet 100 % schoon
eerlijkheid en advies monteur
Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Uw verbeterpinten nemen wij ter harte.
Wel
Super aardige man, met heel veel informatie
Twijfel nog een beetje, er was een dubbele afspraak want gelijktijdig werd de warmtepomp geplaatst zodat ze elkaar een beetje in de weg liepen. Had het idee dat de installatie een beetje afgeraffeld...
Zie begin toelichting
Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Inmiddels is er telefonisch contact met u geweest om de ventielen te vervangen en opnieuw metingen te...
Jarenlang naar tevredenheid gebruik gemaakt van jullie diensten
Voor nu niets. Men kwam voor een ketel inspectie, nadat ik opnieuw lid ben geworden.
deze monteur heeft de kanalen zo goed schoongemaakt, dat is in
15 jaar niet zo gebeurd en ook de nieuwe aansluitng correct .
het is niet allemaalpositief
De werknemer werkte keurig en heel correct!
Netjes en vakkundig
Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.