Geef uitleg over hoe je het schoonmaakt zodat je als klant begrijpt waarvoor je betaalt. Dat heb ik nu niet!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Ik heb mijn stofzuiger (logisch) geleend om het stof en vuil (waar veel van inzat volgens de medewerker na 23 jaar😉) op te kunnen zuigen. Echter bij het verschonen van de stofzuiger zat er bijna... Ik heb mijn stofzuiger (logisch) geleend om het stof en vuil (waar veel van inzat volgens de medewerker na 23 jaar😉) op te kunnen zuigen. Echter bij het verschonen van de stofzuiger zat er bijna niets in?? Ik vraag mij dus sterk af of het nu wel of niet gebeurd is?? De medewerkers (2) zijn ook niet heel lang geweest.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de medewerkers.

Communicatie bij frontoffice proberen te verbeteren

goede werkwijze

meedenken met de klant

Nette manier van werken

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijke uitleg en nette montage

M. Mensen

Eerder reageren 7-11 al contact gehad, stond er in de mail dat het om een CV installatie zou gaan, dit is daarna aangepast nadat ikzelf contact op genomen heb. Maar hoor niks meer wanneer er nu wat... Eerder reageren 7-11 al contact gehad, stond er in de mail dat het om een CV installatie zou gaan, dit is daarna aangepast nadat ikzelf contact op genomen heb. Maar hoor niks meer wanneer er nu wat geïnstalleerd wordt

Er is nog niemand langs geweest, alleen telefonisch contact gehad en er zou nog een afspraak gemaakt worden

Wat viel u in positieve zin op?

Heb al een contract voor de CV ketel, daar gaat het over het algemeen altijd goed

Goedemiddag Meneer Mensen
Bedankt voor uw review
Goedemiddag Meneer Mensen
Bedankt voor uw review
U geeft aan dat er nog geen contact met u is opgenomen, hier gaan we achteraan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling Onze excuses voor het ongemak.

Pas weggaan als alles goed werkt

Men is bij mij weggegaan en stand 1 en 2 deed het niet, dit zou doorgegeven worden. Nog steeds niets gehoord. Telefoon steeds in gesprek.

??

Goedemorgen
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen, inmiddels is er contact met u opgenomen.
Onze excuses...
Goedemorgen
Onze excuses voor het ongemak

Laat onervaren monteurs eerst meelopen met ervaren monteurs

Geen professionele monteur

Wat viel u in positieve zin op?

Nakomen afspraken en wel intentie om het goed re doen

Reactie Energiewacht Ventilatie:

Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs en nemen uw verbeterpunt ter harte.

Luchies

Geen problemen

Vriendelijkheid

Ga zo door

Prima service, snelle afhandeling en goede installatie

Vakkundige installatie

Oostmeijer

De jongens hebben het keurig gedaan en netjes het zuigt ook weer super

Wat viel u in positieve zin op?

Ze zijn altijd netjes en beleefd

de Jonge

Er bleek bij ons een draadje los te hangen, wij hebben daar de installateur van het apparaat laten komen. Die heeft het weer verholpen.

Zeer professioneel

Zeer positieve mensen