Wu

🙏

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Wel aanbevel

Vakmanschap

Niets

het werk gebeurd zeer profesioneel en netjes

profesioneel en deskundig

hendriks

Nvt

betrouwbare en snelle service

nvt

Dat jullie al dingen vragen en te beoordelen van allerlei diensten die nog niet ten spraken zijn.Er is verder nog niks gebeurd kwa afspraak om te reinigen en vervangen van de ventilatie box

Omdat ik offerte heb gevraagd. Die heb ongeveer 1 week geleden ondertekend maar tot op het hede nog niks van gehoord

Wat viel u in positieve zin op?

Dat ik wel gelijk een offerte krijgt aangeboden en daarvan akkoord gegaan maar verder nog niks hoor.

Door overgang van GEAS naar Energiewacht loopt de communicatie "nog" niet zoals het behoort te zijn, we waren beter gewend!

de communicatie onderling bij Energiewacht is nog niet op orde, ik heb 2 keer zelf moeten bellen betreffende de voortgang!!!

Wat viel u in positieve zin op?

de monteur die kwam was zeer vriendelijk en behulpzaam

Evert Verschuur

Afspraken nakomen of beter communiceren.

Na de offerte ondertekend te hebben niks meer gehoord, inmiddels 2 maanden geleden. Klus is dus niet gedaan.

Jeroen Katerberg

Complimenten aan de monteurs geven

Zeer kundige en klantvriendelijke monteurs

Meedenken, kundig en professioneel

havenaar

Graag nog afstandsbediening leveren voor de mechanische ventilatie

Bij de installatie zouden wij een afstandsbediening krijgen. De monteur gaf aan dat hij die er niet bij had maar een melding naar de backoffice had gemaakt om die nog te leveren.....helaas tot op... Bij de installatie zouden wij een afstandsbediening krijgen. De monteur gaf aan dat hij die er niet bij had maar een melding naar de backoffice had gemaakt om die nog te leveren.....helaas tot op heden nog niets vernomen. Montage en monteurs waren verder perfect en hebben netjes gewerkt

snelheid en netheid

Jaap Van der Boom

Beter communiceren met de bewoner

Er werd niet naar onze opmerkingen geluisterd en er lacherig over gedaan.

Wat viel u in positieve zin op?

Op tijd en geen vuil achter gelaten

Hut

Prima geleverde service