Karim

Bij het maken van een afspraak werd ik 3 keer gebeld dus intern zou ik adviseren om beter te communiceren.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Vriendelijke mensen topservice

Monteurs waren heel vriendelijk

Michel Beek

Op de dag van afspraak (on line?) inzichtelijk maken hoe laat de monteur komt (zoals bij levering pakketje). Bijvoorbeeld 1e afspraak verwachte aankomsttijd tussen 8:00 en 8:30, of als geplande 2e... Op de dag van afspraak (on line?) inzichtelijk maken hoe laat de monteur komt (zoals bij levering pakketje). Bijvoorbeeld 1e afspraak verwachte aankomsttijd tussen 8:00 en 8:30, of als geplande 2e afspraak tussen 9:30 en 11:00, etc...

goed gebeurd tegen redelijk tarief

Wat viel u in positieve zin op?

aardige kerels, weten wat ze (moeten) doen

Adriaan

Of er goed werk geleverd is zie je pas (veel later). Is dus lastig op dit moment te beoordelen.

Prima werk geleverd. Gezien de kosten niet voor iedereen weggelegd.

Wat viel u in positieve zin op?

Houding en inzet was prima.

Smit

Gern

Schone buizen en unit zijn belangrijk voor een gezond binnenklimaat

Vlot en goe vakmanschap

H.Duinkerken

Sneller reageren op aanvragen . Bij ons heeft het drie weken geduurd voordat ik eindelijk een afspraak heb kunnen maken. Zelf meerdere keren moeten bellen en werd niet terug gebeld. Het is dat we de... Sneller reageren op aanvragen . Bij ons heeft het drie weken geduurd voordat ik eindelijk een afspraak heb kunnen maken. Zelf meerdere keren moeten bellen en werd niet terug gebeld. Het is dat we de werkzaamheden door energiewacht wilden laten uitvoeren anders had ik een ander firma gebeld voor de opdracht.

Werkt prima en je merkt het verschil met de oude mv.

Wat viel u in positieve zin op?

De netheid van de monteurs en de vakkennis

A van den Akker

Blijf zo door gaan zeker het overleggen met de klant.

Vriendelijke medewerkers mij de tijd gegeven om er over na te denken of ik het ventilatiesysteem wilde laten reinigen door hun.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs waren aan het mee denken in positieve zin. Mondelinge afspraak op papier na gekomen wat betreft de prijs.

Jan van Ingen

Schriftelijke info over gemonteerde apparaat achterlaten

Xxx

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige lui, stofzuiger bij zich om rommel op te ruimen

Schakelaar

Uit oogpunt van hygiëne

Netjes gewerkt

Goed, snel en schoon gereinigd.

H.Haijer

Geen.

Alles ging prima . Volgens afspraak. Aardige medewerkers, zowel voor telefoon als in huis.

Aardige monteurs.